Maandagmiddag, ergens in april 2023.  De EPTC vlag staat in het bos bij de Anna’s hoeve in Hilversum.  Samen met mijn coachee staan we gereed voor weer een fysieke en mentale training.

De  warming up combineren we. Lichamelijk laten we het hartslag versnellen en mentaal kletsen we de week even door. Welke uitdagingen kwamen er langs, wat waren de hoogtepunten en welke zaken zou je graag meenemen naar volgende week?

Ik leg de training uit. Aan de hand van de doelstellingen van coachee aan het begin van het Physical Empowermenttraject bouw ik een training om gericht te kunnen trainen. 

De opdracht: Je hebt vijfentwintig minuten de tijd om drie oefeningen uit te voeren.  De oefeningen zijn zwaar en nog voordat je begint heb je al het gevoel dat je het niet gaat redden.  De gewichten zijn te zwaar, de tijd te lang en eigenlijk had je ook nog wat last van je rug, 

En dan begin je. Je bent er immers niet voor niks! Gaan, niet zeuren! Dat doe je normaal op het werk immers ook niet.  Je laat je niet kennen en je gaat snel aan de gang. Nog voordat de vijfentwintig minuten voorbij zijn stop je er mee. Je bent veel te snel van start gegaan. Je lijf is leeg en met een behoorlijk schuldgevoel geef je aan dat je het niet meer trekt.

Zo kan een intelligent bewegen les er uit zien. Leren voelen waar voor jou de grens ligt. Hoe reageer je op je omgeving? Laat je je opjutten, ga je over je grenzen heen? Blijf je bij je gevoel? Weet je wat jouw lichaam je teruggeeft?

Dit soort trainingen gebruik ik veel bij burnout achtige klachten. Of bij assertiviteitstrainingen.

Wil jij weer de leiding nemen over je eigen leven?

Klik adn op deze link en kies voor de weg met meer energie, meer kracht, meer flexibiliteit en een veel mooier leven

Ren jij nog tegen de berg op?

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Benieuwd naar de snelste manier om fysiek en mentaal aan de slag te gaan? Dat kan via het tien weken online traject

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.