Voorwaarden

Lidmaatschap: Je gaan een overeenkomst aan voor een maand, drie maanden, zes maanden of twaalf maanden. Een maand voor het aflopen van het traject zullen we gaan overleggen hoe we verder gaan. Voor losse coach sessies wordt nadien, per keer afgerekend.

Project Red Fox: het geheel vernieuwde traject van EPTC. Voorwaarden en inhoud worden pas gedeelt bij akkoord inschrijving. Wil je nu al meer weten? Treed in contact!

Annulering: Indien een training niet door kan gaan dient deze minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Wanneer een afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd zal deze training vervallen. Bij een tijdige afzegging kijken we samen naar een mogelijkheid om de gemiste training in dezelfde week in te halen. Lukt dit niet in dezelfde week wordt de training aan het einde van de periode ingehaald. Voor het tien wekentraject wordt maximaal één training ingehaald. Voor het half jaarstraject zijn dat maximaal twee trainingen. Voor het jaartraject maximaal drie trainingen.

Geoffreerde prijzen zijn voor prive lidmaatschap inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw (21%).

Langdurige afwezigheid: Bij langdurige ziekte of afwezigheid kunnen de gemiste trainingen worden ingehaald op het einde van het traject met een maximum van drie weken. Bij afwezigheid, langer dan drie weken vervallen de gemiste trainingen.

Facturering/betaling: De facturering vindt eenmalig plaats, na de intake. Er wordt vooruit betaald. De factuur wordt per e-mail verzonden. De factuur dient binnen 7 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan.

* Garantie: EPTC wil tevreden klanten. Als blijkt dat het Outdoor High Performance traject niet bij je past krijg je alle kosten, met uitzondering van de al gevolgde trainingen, terug. Bij het tien weken traject is dat na de eerste training, bij het half jaartraject na twee trainingen en bij het jaartraject mag je na vier trainingen stoppen zonder opgave van reden. Het maand traject is hier de uitzondering op. 

Blessure: In voorkomende gevallen van blessures, kan Erik als fysiotherapeut behandelingen starten. Via Fysiotherapie Opmaat in Huizen, heeft Erik contracten met alle zorgverzekeraars. Een combinatie van Personal training en fysiotherapie behoort tot de mogelijkheid.

Intensiteit: In het Maandtraject wordt per individu de trainingsintensieviteit besproken. IN het 3 maanden traject zitten 12 trainingen. In het zes maandentraject zitten drieentwintig live trainingen en drie digitale trainingen. In het jaartraject zitten zesenveertig live trainingen en vier digitale trainingen.

Vakantie: Tijdens de zomervakantie zal er geen live training worden gegeven. In de korte schoolvakanties en overige vrije dagen zullen er digitale training worden aangeboden.

Reistijdvergoeding: EPTC werkt vanuit Zeewolde. Wordt de training buiten Zeewolde verzorgd, zal er een kilometervergoeding en een reistijdvergoeding van €0,21 worden berekend vanaf postcode 3894 ce.

Aansprakelijkheid: Het lid aanvaart dat er risico’s kleven aan deelname aan sportactiviteiten. EPTC is niet aansprakelijk voor letselschade, kwijtgeraakte en/of beschadigde eigendommen.

Onvoorzien: Mochten zich omstandigheden voordoen waar deze voorwaardenlijst niet in voorziet, gaan we in overleg met elkaar. De insteek van EPTC zal altijd zijn om hier op een positieve manier samen uit te komen.