Voorwaarden

Lidmaatschap: Je gaan een overeenkomst aan voor tien weken, een half jaar (26 weken) of een jaar (48 weken). Een maand voor het aflopen van het traject zullen we gaan overleggen hoe we verder gaan. 

Annulering: Indien een training niet door kan gaan dient deze minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Wanneer een afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd zal deze training in rekening gebracht worden. 

Bij een tijdige afzegging kijken we samen naar een mogelijkheid om de gemiste training in dezelfde week in te halen. In de vakantie bekijken we de mogelijkheden om door te trainen.

Facturering/betaling: De facturering vindt eenmalig plaats, na de intake. Er wordt vooruit betaald. De factuur wordt per e-mail verzonden. De factuur dient binnen 7 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan.

* Garantie: EPTC wil tevreden klanten. Als blijkt dat het Physical Empowerment traject niet bij je past krijg je alle kosten, met uitzondering van de al gevolgde trainingen, terug. Bij het 10weken traject is dat na de eerste training, bij het half jaartraject na twee trainingen en bij het jaartraject mag je na vier trainingen stoppen zonder opgave van reden.

Blessure: In voorkomende gevallen van blessures, kan Erik als fysiotherapeut behandelingen starten. Via FysioHolland, locatie MCL Hilversum, heeft Erik contracten met alle zorgverzekeraars. Een combinatie van Personal training en fysiotherapie behoort tot de mogelijkheid. 

Vakantie: Tijdens de zomervakantie zal er geen training worden gegeven. In de korte schoolvakanties zullen er digitale training worden aangeboden. Altijd zijn er alternatieven voorhanden die we gaan bespreken.

Reistijdvergoeding: EPTC werkt vanuit Zeewolde. Wordt de training buiten Zeewolde verzorgd, zal er een kilometervergoeding en een reistijdvergoeding van €0,19 worden berekend vanaf postcode 3894 ce

Aansprakelijkheid: Het lid aanvaart dat er risico’s kleven aan deelname aan sportactiviteiten. EPTC is niet aansprakelijk voor letselschade, kwijtgeraakte of beschadigde eigendommen.

Onvoorzien: Mochten zich omstandigheden voordoen waar deze voorwaardenlijst niet in voorziet, gaan we in overleg met elkaar. De insteek van EPTC zal altijd zijn om hier op een positieve manier samen uit te komen.