Als je een blessure hebt ga je naar de fysiotherapeut. Maar wat doe je als je klaar bent met fysiotherapie? Voel je je al helemaal topfit? Twijfel je nog over je kracht in je lijf? Ben je bang voor terugval als je zelfstandig gaat sporten?

Door mijn jarenlange ervaring als sportfysiotherapeut heb ik de skills om een blessure tot op topniveau te begeleiden. Lees de reviews over hoe clienten mijn behandelingen hebben ervaren: Zorgkaartnederland.nl 

Het traject na de fysiotherapeut is minstens zo interessant. Verder bouwen aan kracht en lenigheid, conditie en uithoudingsvermogen, met in acht nemen van het verminderd belastbare lichaam. Daar waar de behandeling van de fysiotherapeut ophoudt en de sportschool vaak nog een stap te ver is. En juist daar ligt mijn expertise als sportfysiotherapeut, personal trainer en coach.

Daarom ben ik in 2019 Edelenbosch Personal Training en Coaching begonnen. Mijn drive, om clienten na een blessure verder te laten groeien in een veilige omgeving, heeft zo meer ruimte gekregen.  We werken met lange trajecten om door te gaan tot het gewenste resultaat behaald is. Inmiddels is de mentale tak van EPTC sterk ontwikkeld en geeft ik fysieke en mentale training. 

In Balans. 

 Lees verder onder de foto.

EPTC Krachtig in fysieke en mentale training-coaching.

Inmiddels begeleid ik al meerdere mensen naar de mooiste versie van zichzelf. En dat betekent dat ze groeien in fysieke gezondheid en dat ze mentaal sterker in hun schoenen komen te staan. 

Noel schreef : “Vanwege mijn knieklachten was ik onder behandeling bij een fysiotherapeut. Ik had geen vertrouwen in mijn knie en durfde eigenlijk niet te gaan sporten. De fysiotherapeut adviseerde mij om contact op te nemen met Erik van Edelenbosch Personal Training en Coaching. Ze kende Erik en wist dat mijn knieklachten en het gebrek aan vertrouwen bij hem de juiste aandacht zou krijgen”. (lees de gehele review via Review Noel)

Rene schreef: “Om toch wat aan het gewicht te doen heb ik in de laatste jaren een aantal sportscholen geprobeerd maar iedere keer moest ik afhaken i.v.m. blessures. Toch altijd weer te hard en ongecontroleerd trainen bleek altijd achteraf te zwaar en te beschadigend te zijn”. (lees zijn gehele review via: Review van Rene)

Sharon begon zelfs met lichamelijke klachten: “Toen we begonnen had ik een schouder- en rugblessure. We hebben samen doelen gesteld. Van de schouder- en de rug-blessure ben ik inmiddels af”. (lees het gehele verhaal van Sharon hier)

Wil je weten wat EPTC voor jou kan betekenen?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Wil je vrijbijvend advies? Bel of stuur een app via 06 12 535 743.
Direct een email versturen is wel heel snel.
Of vul het contactformulier in en ik neem asap conatc met je op!

Volg ons op Facebook.