Tien weken buiten sporten onder begeleiding van een coach bij EPTC, Dat leek mij wel wat!

Vanwege mijn knieklachten was ik onder behandeling bij een fysiotherapeut. Ik had geen vertrouwen in mijn knie en durfde eigenlijk niet te gaan sporten. De fysiotherapeut adviseerde mij om contact op te nemen met Erik van Edelenbosch Personal Training en Coaching. Ze kende Erik en wist dat mijn knieklachten en het gebrek aan vertrouwen bij hem de juiste aandacht zou krijgen.

Ik heb mij verbaast over de hoeveel positieve energie die het traject van 10 weken mij gegeven heeft.
Het was uitdagend, zwaar, leerzaam en leuk om te doen. Fijn dat het sporten buiten was.

Juist tijdens het sporten kom ik mijzelf tegen en twijfelen ik of ik het wel goed doe.
Erik helpt mij dan met het aanpakken van die negatieve gedachten. Dit zorgt vaak voor een lach, maar soms ook een traan. Zijn positieve en geduldige houding motiveert mij enorm.
Ik heb besloten om het Physical Empowerment Jaartraject te gaan volgen. Een jaar lang doorgaan met de groei die ik nu al heb ervaren in tien weken. Ik kan erop vertrouwen dat ik elke week uitgedaagd wordt om aan mijn doel te werken. De periode van de burn-out laat ik steeds beter achter mij en ik voel mij elke week fysiek en mentaal sterker.

Kom maar op met die trainingen!

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.