Ik heb geleerd eigen keuzes te maken en ben gegroeid in zelfvertrouwen. Sinds mei vorig jaar, ben ik begonnen met trainen bij Edelenbosch Personal Training en Coaching, EPTC.

Ik wilde heel erg graag weer fit worden en gewicht verliezen. Tevens zocht ik iemand die op een verantwoorde wijze met mijn blessures kan omgaan.  De sportschool kon mij niet geven wat ik nodig had. Ik was op zoek naar iemand die mij fysiek kan trainen en aandacht heeft voor mentale ontwikkeling. En dat heb ik gevonden bij Erik van EPTC.

Toen we begonnen had ik een schouder en rug blessure. We hebben samen doelen gesteld. Van de schouder- en de rug-blessure ben ik inmiddels af. Toen ik begon had ik niet een heel groot zelfvertrouwen en gedachten als: “ik kan dit niet”, “het is te zwaar”, “ik doe het niet goed” en “ik kan het niet volhouden” kwamen vaak langs. Doordat er tijdens de trainingen ook aandacht is voor je beperkende overtuigingen kon ik steeds verder groeien in mijn doelen en prestaties.

De trainingen van Erik zijn pittig en hij zoekt de grens zeker op. Door de trainingen heb ik geleerd dat grenzen te verleggen zijn, te geloven in mijzelf, te vertrouwen op mijzelf en eigen keuzes te maken. Ook ervaar ik dat ik tot veel meer in staat ben en kan bereiken. Op het gebied van sport maar ook zeker in het dagelijkse leven. Dit is wel een van de beste keuzes die ik heb gemaakt!

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.