De zomer schudt hard aan de deur en overal om je heen word je doodgegooid met de mooie verhalen over een sterk en gezond lichaam. Koop potje dit, schaf zalfje zo aan en er worden gouden bergen beloofd. Binnen tien weken 10 kg afvallen! Nog voor de zomervakantie een killerbody. Doe elke dag deze oefeningen tien minuten en je bent binnen 3 maanden fit en vitaal. Het lijkt ook of iedereen verstand van voeding heeft en de diëten vliegen je om je oren!

Laat ik je even uit de slaapstand halen, want zo werkt het niet. Gezondheid zit niet in een potje! Maar hoe werkt het dan wel? Hoe kan je wel effectief aan de gang en waar moet je rekening mee houden?

Drie geheimen die ik binnen EPTC inzet, deel ik met je.

Geheim één: Wil je vitaal en sterk worden heb je pijn te lijden. Je wilt immers iets dat je hiervoor niet kon. Hoe mooi de verhalen ook zijn, jij hebt meer te gaan doen dan voordien. Jij hebt harder te gaan rennen. Jij zult harder moeten sporten en jij zult meer tijd moeten vrij maken. 

Geheim twee: Wil je duurzaam afvallen zal een dieet niet helpen. Je zult meer resultaten boeken met het aanpassen met je lange termijn eet-en leefpatroon. Bewustere keuzes maken en kennis nemen van wat je eet zal je een leven lang helpen.

Geheim drie: Vitaal worden is geen Quick fix. Dit heeft tijd nodig. Te snel afvallen, of te snel sterker willen worden geeft een grote kans op blessures. Dit kan zorgen dat je het niet volhoudt, of dat je moet stoppen met sporten.  Neem de tijd!

Als we al samen een traject hebben doorlopen zal dit niet nieuw voor je zijn. Lukt het je om sterk in je eigen leven te blijven? Als we nog niet samen op pad zijn geweest wijs ik je graag op de link naar de ondersteunings trajecten. trajecten

Vanuit het hoofdkantoor is het leuk om te vermelden dat we bezig zijn met het organiseren van de tweede vitaliteitsdag. Een dag vol inspanning, ontspanning, verbinding en persoonlijke groei. Samen met een stel mooie coaches met verschillende achtergronden wordt het programma steeds duidelijker. De locatie is nog niet vastgelegd.

Natuurlijk wordt dit een dag voor jou! En wellicht ook door jou. Heb je nog leuke ideeën over wat echt niet mag ontbreken op deze dag? Bericht mij dan en we gaan jouw ideeën op die dagen tegenkomen!
Reageren kan heel snel via: erik@eptc.nl

Ik wens je een mooie zomer toe!

Erik, namens EPTC

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.