De grens opzoeken.

Hoe vaak zoek jij je grens op?
Hoe vaak daag jij jezelf uit om buiten je fijne, veilige comfortzone te gaan?

Het is echt niet prettig om op de grens te zijn. Maar als je wilt groeien heb je daar wel te zijn.

Vandaag liep ik op de grens. Op het programma stond een interval hardlooptraining rond mijn omslagpunt. Mijn hartslag op de drempel. Ik kan je zeggen dat dat echt niet comfortabel is. Zeker met dit frisse weer, 4gr C en een beste wind.
Dus warm aankleden. Korte broek, shirt met lange mouwen en heerlijke muts op. 

Maar wat lekker is het nadien.  En zo heb ik mijn comfortzone weer een stukje op gerekt. 

Ik realiseer mij dat de grens opzoeken en er weer vandaan gaan een keuze mag zijn.
Bij burnout klachten kies je niet meer. Je blijft veel te lang op, of over die grens heen gaan. Dan is het geen keuze meer.

Met de juiste begeleiding gaat het je lukken om weer die keuze te maken.

Ik kan je hierbij ondersteunen, zeker als je in de buurt woont, maar kijk ook eens op de site van Afhangen. Een mooie groep coaches woonachtig door heel Nederland, die allemaal ervaring bij defensie en of de politie heeft. We weten voor welke vuren je hebt gestaan en praten dezelfde taal.

De grens, zoek hem op wanneer jij dat wilt.

Wil jij het toch zelf doen, dan is het tienweekse online programma zeer geschikt voor jou 

Ren jij nog tegen de berg op?

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Benieuwd naar de snelste manier om fysiek en mentaal aan de slag te gaan? Dat kan via het tien weken online traject

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.