De kerstboom is uit huis, de oliebollen zijn achter de kiezen en we starten een nieuw jaar.
Ik kijk nog één keer terug naar 2020. Sinds eind november is mijn zoon Bas, opgenomen in de ggz instelling Emerhese. Hij gaat gaat daar heen om de draad van zijn leven op te pakken.

Na jaren geworsteld te hebben met het leven heeft hij nu zo’n positieve mindset dat hij deze stap durft te zetten. Hij ziet nu in dat het leven zoals hij dat tot nu toe leefde niet echt veel inhoud heeft.

De weg ernaar toe vond ik zwaar. “Doen we er goed aan”, “zal hij wel gaan”, “kan hij dit aan”, waren vragen die mij bezig hielden en best veel spanning met zich mee brachten.

Terugkijkend naar de afgelopen maanden kwam mijn eigen Physical Empowerment wel heel duidelijk naar boven. Ik heb bewust rust ingepland. Even helemaal niks doen om bij te komen. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen over mijn gevoel. Als ik bang werd over het beloop met Bas vroeg ik mij af, of het gegronde angst was. Even bewust stilstaan bij de angst.

Elke keer kwam ik er weer achter dat het mijn gedachtes waren die mijn gevoel beïnvloeden.  Als ik vermoeid was van weer een gesprek met de ggz ben ik toch gaan sporten. Zo laat ik de positieve energie weer stromen. Hierdoor kan ik mijn energie behouden.

We zijn nu een paar maanden verder. Bas heeft het naar zijn zin op de groep. Hij is openen in contacten, hij heeft lol in het leven en sinds gisteren is hij begonnen bij de dagbesteding. Al mijn angsten waren ongegrond! Ik ben zo trots op hem.

Een dikke dubbele dosis Physical Empowerment!

Mocht je vrienden hebben die je een Physical Empowerment traject gunt, voel je vrij om de verwonderbron te delen.

Wil je de volgende verwonderbron meteen in je mailbox schrijf je in via deze link.

Volg je mij al via Linkedin?

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.

Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.