Ik zie dat regelmatig om mij heen.

Geen puf meer om te sporten. Geen puf meer om in het weekend gezellig met de kids op pad te gaan. Avondje op stap? Liever thuis op de bank hangen. En hoe anders was het vroeger. Je was echt wel sportief. Je hebt spierpijn ervaren, je kent de klappen van de zweep van de trainer als je te laat kwam. En je zag ook dat je beter werd in de loop van de jaren. Op een gegeven moment speelde je zelfs in het eerste!

Zeg eens eerlijk, hoe graag zou je weer anders willen? Gewoon energie hebben na een werkdag. Je familie op één zetten in plaats van al jouw energie steken in je team, dat de gehele dag om je heen loopt? Meer tijd besteden aan wat echt belangrijk voor je is in plaats van in de file rijden!

Of durf je die keuze niet te maken? Bang voor wat? Loop je wel je eigen pad, of eigenlijk dat van de ander? Wie is die ander? Je moeder? Je vader? Je leidinggevende, of wellicht je partner.

Wil je weer grip hebben op jouw leven?

Het is geen generale repetitie, toch?

Je hebt het nu te doen!

Begin met een klein stapje en gun je zelf het tienweekse online traject van EPTC.

Bekijk hier de trailer

bekijk hier een training

En schrijf je hier meteen in!

 

Start vandaag nog en jij ontvangt:

– 14 weken onbeperkt toegang tot de online omgeving om jouw trainingen te volbrengen.

– online community om met gelijkgestemde op te trekken, je stappen te delen en elkaar waar nodig uit te dagen, of te steunen.

– 10 weken een fysieke training die op video is opgenomen en die jij kunt gaan uitvoeren wanneer het jou past en waar het jou past.

– 10 weken een mentale training. Ik zet je aan het denken met vragen over jouw leven. Is dit het nu? Wil jij wel op deze weg lopen? Hoe kan je veranderen zonder de ander te kort te gaan doen? Hoe kun je zorgen voor je zelf en de ander? Ook laat ik je helemaal zen worden met een mindfulnessles. Ik zet je op rek in de yogalessen en we vragen alles over eten tijdens de masterclass met de sportdietist.

– de makkelijkste manier om te zien wat EPTC te bieden heeft. Ga je hierna door naar het jaartraject, is deze tienweekse voor niks voor jou!!

Dit programma heeft een waarde van €495.

En ter in troductie betaal je nu € 135,-

Voel jij aan alles dat jij dit wil? 

Check de link en begin vandaag nog met jouw weg naar de mooiste versie van jezelf

 

 

 

physical empowerment traject

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Connect op linkedin via eptc coaching op linkedin

Eptc plaatjes zijn te vinden op eptc coaching op Instagram

Volg ons op Facebook.