Sjeetje, wat is dat snel gegaan!

Dank je wel voor de 11 krachtige, inspirerende en liefdevolle weken!

Dank je wel voor de keiharde spiegel die je mij hebt voorgehouden! Hierdoor heb ik leren inzien dat ik oké ben. Dat het oké is. Ik ben niet verantwoordelijk voor mijn verleden, maar wel voor mijn heden. Je hebt mij geleerd om rust en ruimte te creëren.

Je hebt mij geleerd om in te zien, te voelen en te luisteren naar mijn Gut feeling.

Je hebt mij geleerd dat elke stap die ik zet ook echt een stap vooruit is, op het pad dat ik wil bewandelen. Er is geen goed of fout, het is precies goed, ik ben precies zoals ik mag zijn. Zijn in het hier en nu, zoals het bestemd is. Dank je wel voor jouw begeleidign, voor de kracht en voor het zijn, wie je bent!

Door jou voel ik mij meer in mijn kracht staan en durf ik weer te dromen en te kijken naar al het moois dat voor mij in het verschiet ligt!

Dank je wel. Zoals een oud afrikaans gezegde luidt: Ubuntu.

 

Ik zou Erik iedereen aanbevelen.

project Red Fox

Project Red Fox is er speciaal voor jou. Wil je weten wat het voor jou kan betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak via

📆deze knop