🎉Deze week viert Edelenbosch Personal Training en Coaching zijn vijfde verjaardag!

Wist je dat slechts de helft van alle startups na vijf jaar nog bestaat? Ik ben er trots op dat ik deze mijlpaal heb bereikt!

Vijf jaar geleden besloot ik, omdat ik om mij heen veel mensen zag worstelen in hun normale bestaan, mijn eigen coachingsbedrijf te beginnen. Ik zag in dat ik veel meer kon betekenen voor mensen dan alleen als sportfysiotherapie. In 2019 zette ik de stap om mijn eigen pad te volgen. Minder fysiotherapie, meer buiten trainingssessies.

In het begin voelde ik me nog niet echt een coach. Ik begon met buiten trainingen vanuit de veiligheid van de sportfysiotherapie. Maar al snel kreeg ik terug dat ik mezelf echt een coach mocht noemen. Ik gaf mensen waardevolle lessen mee die blijvende veranderingen teweeg brachten in hun leven. Stap voor stap kreeg de “C” van EPTC (Edelenbosch Personal Training en Coaching) meer inhoud.

En nu, vijf jaar later, staat er een volwaardig coachingsbedrijf. Ik begeleid nu zo rond de 14 mensen om de kracht in zichzelf naar boven te halen. Ik geloof dat die kracht er van nature al in zit, maar dat die door allerlei redenen bedekt kan raken. We kennen allemaal de ratrace, burn-out, stress, 24/7 aanstaan en digitale verslaving.

Ik heb mooie samenwerkingen met bedrijven met overkoepelende kernwaarden. Ik wordt ingehuurd door bedrijven die mijn kracht kennen en graag willen samenwerken en ik heb regelmatig klanten die terugkomen.

Bij een verjaardag hoort trakteren! Maar wat zal ik trakteren? Een mooie handdoek om de zweetdruppels tijdens de training mee af te drogen? Een goed springtouw dat we vaak gebruiken in de trainingen? Of misschien het bekende EPTC-notitieboekje, waarin je handige levensweetjes kunt opschrijven? Of wil je misschien een gratis coachingsessie?

Deze cadeautjes krijg je al bij ons. De intake of kennismaking van een uur is altijd gratis. De handdoek, het springtouw en het notitieboekje horen bij Project Red Fox, ons 6-maanden persoonlijk leiderschapstraject.

💪🏼Misschien is het grootste cadeau wel dat jij jezelf dit traject gunt.

Dank jullie wel voor vijf geweldige jaren vol groei en ontwikkeling. Op naar nog veel meer succes samen!
En dank aan al mijn klanten die de stap durfden te zetten.
Sharon, Rene, Marja, Mathilde, Michael, Alice, Debbie, Lars, Lisa, Jeroen, Noël, Bart, Dennis, Jef, Linda, Linsey, Annouk, Gerda, Len, Sven, Sanne, Claartje, Sheba, Edgar, Han, Marion, Marije, Frank, Meredith en Irene


Ik ben Erik, Natuurlijke Kracht Ontwikkelaar. In 6 maanden word jij sterk en veerkrachtig. In de buitenlucht. Duurzame effecten en met garantie!


Sparren over de mogelijkheden voor jou?


vrijblijvend kennismaken plan je hier

project Red Fox

Wil je ook jouw natuurlijke kacht weer boven laten komen? 

Of wil je meer informatie over de trajecten, gebruik dan

📆deze knop