Het Fundament

📆  maximaal 1,5 maand

individueel afgestemd

✅  Heldere vraag

✅  Duidelijke focus

Dit kortdurende intensieve traject kenmerkt zich door het behalen van één duidelijk doel.

Je ervaart een lichamelijke klacht die jou tegenhoudt om vollebak te kunnen gaan. Dit lossen we op.

Je wilt je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn laten groeien.

Of je wilt je stress en angsten verminderen.

 

Han schreef na het Fundament te hebben doorlopen het volgende:

Dankzij Erik heb ik binnen 4-5 weken niet alleen fysiek de nodige progressie weten te boeken, maar ook mentaal het nodige vertrouwen weten op te bouwen om na 10 jaar weer op wintersport te durven en kunnen gaan, ondanks mijn gehavende kniegewrichten”.

Buiten jouw comfortzone

Fysieke training

Mentale coaching

Trainen binnen jouw kernwaarden

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ Han Baeten Hilversum

Ik vind Erik een heel professionele én heel betrokken vakman. De combinatie van fysiotherapeut én personal trainer onderscheidt hem van anderen. Dankzij Erik heb ik binnen 4-5 weken niet alleen fysiek de nodige progressie weten te boeken, maar ook mentaal het nodige...

Lees meer

⭐⭐⭐⭐⭐ Claartje, 37 jaar, Hilversum

"Ik had nooit, maar dan ook echt nooit verwacht dat ik zover zou komen als ik nu ben. Ik heb enorm veel bereikt in een jaar met een aantal voor mij hele belangrijke hoogtepunten. Er is veel meer uitgekomen dan ik ooit had kunnen bedenken." • Hoe ben je terechtgekomen...

Lees meer