FAQ

EPTC is de afkorting van Edelenbosch Personal Training en Coaching. Op deze pagina kan je de FAQ’s lezen.

Wie zit er achter EPTC?

Voluit Edelenbosch Personal Training en Coaching. Als sportfysiotherapeut is Erik Edelenbosch al jaren aan het training geven en coachend aan het werk. Sinds 2019 is EPTC zijn geesteskind geboren. Een outdoor coachbedrijf waar je fysiek en mentaal wordt getraind.

Wordt er in de trainingen rekening gehouden met blessures?

Ja! De kracht van EPTC is de combinatie van sportfysiotherapie, persoonlijke ontwikkeling en (revalidatie)training. Er kan zelfs met een blessure gestart worden of doorgegaan worden als er tijdens het traject een blessure gaat ontstaan (door externe factoren). De training wordt hierop aangepast.

Hoe vaak moet ik sporten voor resultaat?

De officiële richtlijnen is 2x per week weerstandstraining, 150 minuten per week cardio en regelmatig flexibiliteit-oefeningen. Maar ben je geen sporter en start je met één keer in de week een uur training, heb je al 100% winst. Mentaal ben je meteen flink aan de slag. Dus resultaat? Na de eerste training al!

Op locatie? Wat bedoel je hiermee?

Bij het op maat maken van het Outdoor high performance traject hoort ook ontzorging. Wil je zo effectief mogelijk je thuiswerkdag invullen? Dan kom ik bij je thuis. Jij plant een uur vrij in je agenda en ik zorg dat jij met zo weinig mogelijk moeite een zo groot mogelijk effect uit je training haalt. Zorg jij voor de koffie, dan zorg ik voor trainingsmateriaal.

hilversum coaching triathlon buitenlucht
eagle lodge

Wil jij met 10% korting naar de zweethut?

The Eagle Lodge 

Ontdek je kracht en eigen wijsheid!  

Als Firekeeper ben ik regelmatig bij het vuur te vinden. Ik vind daar rust en verbinding. En wat kan het voor jou doen?

Juist nu, in die drukke overprikkelde tijden waarin we leven, kregen we een steeds grotere behoefte aan een plek waar het leven simpeler is. Waar je rust vindt en ontspanning. Waar iedereen gelijk is, zonder competitie of conflict. Waar je in stilte aandacht kunt hebben voor jezelf, je lijf en je gedachten. Een plek voor heling en verbinding. Dit is wat we vinden in de zweethut.

Je bent van harte welkom het met ons te ervaren. Je ontdekt opnieuw je innerlijke kracht, liefde en verbinding met de wereld om je heen. Je hoeft er niks voor te kunnen. Onze ervaren watergieters begeleiden je in een klein groepje, stap voor stap door de ceremonie heen, zodat je maximaal kunt genieten en je kunt onderdompelen in de mystieke ervaring van de hut.

Boek jouw innerlijke reis vandaag nog via The Eagle Lodge en gebruik voor 10% korting de code: ELOGDE-EPTC

Moet ik in topconditie zijn om te beginnen?

Nee, zeker niet. Je kan met elk niveau meedoen. Beginner, gevorderd, het maakt niet uit. Voordat je start bij EPTC is er altijd een intake-gesprek. Hierbij wordt er gevraagd naar je ervaring met sporten. De training wordt hierop aangepast. Zelfs als je geen sportachtergrond hebt, ben je van harte welkom. Leren bewegen en groeien in je fysieke gesteldheid breng ik je graag bij. 

Zijn de trainingen altijd buiten?

Ja! De buitenlucht biedt veel gezondheidsvoordelen. Door te sporten in de buitenlucht kun je maximaal genieten van deze voordelen.

En als het weer extreem is?

Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Iedereen overleeft een buitje of een beetje wind. Maar als het heel slecht weer is, met regen en of harde wind, dan zoeken we een overkapping op. Bij extreme hitte of code rood: onweer, wordt de les afgezegd.

Wat is het EPTC traject?

Ons programma is gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen, het verbeteren van je conditie, het versterken van de kracht in je lichaam en het bevorderen van je mentale gesteldheid. We bieden verschillende trajecten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Welke kwaliteit levert EPTC?

EPTC staat garant voor kwaliteit. Als sportfysiotherapeut is Erik aangesloten bij de NOC/NSF. EPTC is gebouwd op meer dan 25 jaar ervaring in revalidatie-training en coaching. Tevens schuilt er ruim twaalf jaar militaire ervaring met meerdere uitzendingen achter EPTC. Sinds 2019 is er meer nadruk gelegd op persoonlijke ontwikkeling en mentale groei.

Op welke locatie zit EPTC?

De vaste buitenlocatie is in Zeewolde. Tevens geeft EPTC trainingen in Hilversum (Anna’s hoeve) Huizen, Nunspeet en in het Amsterdamse bos. Training aan huis of op locatie behoort tot de mogelijkheden. Vraag hier voor meer info.

De “niet goed, geld terug garantie”.

Het kan natuurlijk voorkomen dat we, ondanks de uitgebreidde intake, toch niet lekker samenwerken. Of dat het op een andere manier niet passend voor je is. Dan krijg je gewoon je investering terug.