Project Red Fox

📆  6 maanden

individueel afgestemd

✅  Blijvende motivatie om actief te zijn

✅  Keuzes vanuit kernwaarden

✅  Duurzame gedragsveranderingen

Vergroten persoonlijke leiderschap

Het outdoor coachingsprogramma dat is ontworpen om je fysieke en mentale kracht te versterken en blijvende verbeteringen te realiseren op het gebied van conditie, zelfvertrouwen, stressmanagement en algemeen welzijn.

 Tijdens Project Red fox werken we stap voor stap aan duurzame gedragsverandering, met ruimte voor reflectie, aanpassing en groei gedurende een langere periode. Jij ontwikkelt een diepere verbinding met jezelf en jouw omgeving. Je leert gezonde gewoonten te integreren in jouw dagelijks leven en een duurzame levensstijl te creëren die jou op zowel fysiek als mentaal niveau ondersteunt. Stel je voor dat je de toppen van jouw leven beklimt, waar je de leiding neemt over elke stap die je dichter bij jouw persoonlijke en professionele doelen brengt.

Claartje beschreef haar resultaten als volgt:

“Ik voel me sterk en zelfverzekerd genoeg om na een jaar een totaal nieuwe sport te proberen (crossfit) Tevens heb ik veel meer energie en ben ‘s avonds niet helemaal gesloopt en heb dus meer aan mijn avonden”.

Buiten jouw comfortzone

Fysieke training

Mentale coaching

Trainen binnen jouw kernwaarden

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ Han Baeten Hilversum

Ik vind Erik een heel professionele én heel betrokken vakman. De combinatie van fysiotherapeut én personal trainer onderscheidt hem van anderen. Dankzij Erik heb ik binnen 4-5 weken niet alleen fysiek de nodige progressie weten te boeken, maar ook mentaal het nodige...

Lees meer

⭐⭐⭐⭐⭐ Claartje, 37 jaar, Hilversum

"Ik had nooit, maar dan ook echt nooit verwacht dat ik zover zou komen als ik nu ben. Ik heb enorm veel bereikt in een jaar met een aantal voor mij hele belangrijke hoogtepunten. Er is veel meer uitgekomen dan ik ooit had kunnen bedenken." • Hoe ben je terechtgekomen...

Lees meer