Op 23 maart stond de Nature Quest op mijn programma, iets waar ik enorm naar uitkeek om even volledig tot rust te komen.

Eerder heb ik al eens een nature quest van 3 dagen gedaan, waar ik mooie herinneringen aan koester en waardevolle lessen uit heb gehaald. Het dagelijkse leven kan behoorlijk hectisch zijn, en het lukt me niet altijd om bewust in het moment te leven. De sleur neemt vaak de overhand, wat soms knelt.

De nature quest kwam op precies het juiste moment, zoals eigenlijk altijd.

De weersvoorspelling was droog met hier en daar een bui. Bij aankomst scheen de zon en hebben we een heerlijke boswandeling gemaakt voordat ik mijn plekje koos. Ik genoot van elk moment en merkte dat ik al begon los te komen van de dagelijkse hectiek.

Eenmaal op mijn plekje overviel me een serene rust. Ik kon me volledig overgeven aan de komende uren, zonder te weten hoe laat het was, wat voor weer het zou worden, welke gedachten en gevoelens zouden opkomen. Alles was goed. Ik heb in de zon gezeten, ben nat geregend, heb hagelbuien doorstaan, en het was fantastisch. Eén worden met de natuur en de natuur in mezelf. Echt voelen wat voor mij belangrijk is, wat ik los wil laten, en waar mijn aandacht naartoe mag gaan.

Na de nature quest voelde ik me opgeladen, tevreden en vol zelfvertrouwen. Het was weer een geweldige ervaring!

nature quest eptc natuurlijke kracht ontwikkelaar

Wilje meer weten van de activiteiten die EPTC organiseert?

Maak vrijblijvend een info afspraak via

📆deze knop