Waar ik blij van word?

Ik zet graag mensen in hun kracht.
Daar leef ik voor.
 
In mijn werkzame jaren hebben ik mensen geholpen om hun potentie in te zetten. Tijdens mijn commando-opleiding had ik het zwaar, dat zeker. Maar ik zag dat anderen het nog zwaarder hadden en ik kon ze helpen. Ik nam hun rugzak over, ik trok ze mee, of ik bood ze een kop hete thee aan als bakkie troost.
Als fysiotherapeut help ik niet alleen bij een klacht, maar ik laat je groeien naar een hoger niveau dan waar je vandaan kwam. Ik kijk niet alleen naar de blessure, maar ook naar de mens achter de blessure.
 
De trajecten  binnen EPTC zijn opgezet om jou te laten groeien. Ik train je fysiek. Je wordt sterker, krijgt meer conditie en wordt leniger.
EPTC biedt meer dan alleen personal training. Met mijn jarenlange coachervaring in binnen en buitenland, met militairen en topsporters zet ik binnen EPTC vol in op mentale groei, weerbaarheid en flexibiliteit. De grootste grens zit vaak in jouw hoofd. Laat ik nou de mogelijkheden hebben, die bewezen effectief zijn, om die grenzen te gaan verkennen en te verleggen.
 
EPTC is sterk in fysieke en mentale training. Het jaarprogramma geeft jou de tijd om te beginnen, door te gaan en de focus te houden op de mooiste versie van jezelf. Fysiek sterk, mentaal flexibel. Je bent in staat jouw doelen te halen, je weet waar je wel en geen energie in wilt steken. Als het even niet zo lekker gaat ben ik daar, als steun in je rug, een stok achter de deur of een schop inder je kont.  Je kent je kernwaarden, van waaruit jij midden in het leven komt te staan en blijft staan.
Het EPTC jaartraject houdt niet op na een jaar. Je hebt handvatten gekregen voor de rest van je leven, jouw leven!
 
Wacht niet en schrijf je nu in
App of bel voor snel contact met 06 12535743

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.