The Eagle Lodge, de zweethut in midden Nederland.

Eindelijk tijd voor jezelf.

“Wij herkennen die zoektocht als geen ander. Juist nu, in die drukke overprikkelde tijden waarin we leven, kregen we een steeds grotere behoefte aan een plek waar het leven simpeler is. Waar je rust vindt en ontspanning. Waar iedereen gelijk is, zonder competitie of conflict. Waar je in stilte aandacht kunt hebben voor jezelf, je lijf en je gedachten. Een plek voor heling en verbinding. Dit is wat we vinden in de zweethut. Je bent van harte welkom het met ons te ervaren”.

In januari 2020 hielp ik mee aan de bouw van de eerste hut op het Horsterwold. Anno 2022 ben ik er nog steeds. Doorgegroeid als Firekeeper. Aanwezig zijn bij de stenen, die er ver voor ons waren en als wij er een zootje van maken nog steeds zullen zijn. Wat hebben de stenen jou te vertellen? 

“Remember who you truly are”.

In mijn coachtrajecten praat ik veel over wat de zweethut mij brengt. Hoe je op een liefdevolle manier terug naar je zelf kunt keren en je weer mag zijn wie je bent.

Hoe mooi is het dan, dat ik mijn coachees hier ook van kan laten genieten met korting?

Wil jij nog meer verdieping, groei en nog meer jouw eigen leven leven? Start deze maand nog met een EPTC traject en ontvang korting op de entree van the Eagle Lodge

Of bel mij en ontvang de details over de trajecten en de toegangcode voor een zweethut ceremonie

#zweethut #buitentraining #preventie physicalempowerment #personaltraining #buitentrainen #Zeewolde #hilversum #persoonlijkeontwikkeling #fysiekegezondheid #mentalegezondheid #sportfysiotherapie #psychosomatischetherapie #act #provocatiefcoachen

 

van fysiotherapie door naar een krachtig lijf

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.