Sorry!

Nee, ik ga je probleem niet oplossen. Ik beloof je geen gouden bergen. Ik zal je niet overhalen het net zo te doen als dat ik het deed. Ik ga je niet vermoeien met zaken van lang geleden. Ik ben geen ervaringsdeskundige die alles heeft meegemaakt. Ik heb geen trukkendoos voor je. Ik ga geen eiwitten, koolhydraten en vetten voor je tellen en je leren eten. En ik ga je zeker niet vertellen hoe je het moet doen.

Sorry, Ik noem dat namelijk geen coachen.

Wat ik wel doe, is luisteren. Ik luister naar je, met aandacht en compassie. Ik geef jouw emoties de ruimte.
Ik stel vragen, waarvan jij, als je er voor open kunt staan, de antwoorden echt zelf wel weet.
Ik laat je in je waarde en ga uit van jouw waarheid, ook al snap ik er niks van.
Ik coach je als gelijke. Ik ben niet meer omdat ik coach ben. Ik heb alleen een ander pad bewandeld en daarmee kan ik jou nu wellicht, tijdelijk, ondersteunen.

Ik zet mijn provocatief coachtechnieken in om je verandering te borgen. Ik laat je ervaren dat je wilt veranderen op een liefdevolle manier. Mijn toolbox zit vol met maniertjes om je te laten ervaren en inzien hoe je het hebt gedaan en hoe je het nu zou kunnen veranderen. Ik laat je ook regelmatig gewoon ‘zijn’ met je ellende. En dan laten we het zo, of gaan vanuit een veranderverlangen aan het werk om te groeien naar die mooie vorm die je graag wilt leven. Op een manier die blijft hangen, die je gaat leven en jou zo bevalt dat je het nooit meer loslaat.

En ik zet je heel hard aan het werk. Want alles begint met in beweging komen. Ik zal je laten zweten, vloeken en tieren, je zult het zwaar gaan vinden. Alles gebeurt binnen de safety zone, maar buiten je comfortzone. Want daar zit je groei. Als jij de mooiste, beste, meeste waardevolle versie van jezelf wilt tegenkomen betekent dat er gewerkt moet worden. Soms zwaar, soms lang, vaak vermoeiend en zeker groeiend.

Ik zet je fysiek en mentaal in beweging waardoor veel van je vragen beantwoord worden.

Ik ben Erik Edelenbosch, jouw personal coach. Sterk in fysieke en mentale training en coaching in de buitenlucht.

 

van fysiotherapie door naar een krachtig lijf

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.