Ik wilde graag blijven sporten, maar doordat ik op het moment gebonden ben aan verschillende locaties, kon ik dat niet bij een sportschool doen. Ik ben aan de slag gegaan met het EPTC Physical Empowerment online traject.

Het is dan fijn om in je eigen tijd aan je vitaliteit te kunnen werken en ook op elke plek waar je het maar wilt.
Via de app wordt het heel gemakkelijk gemaakt om de oefeningen/trainingen te kunnen volgen. De opbouw van de trainingen zorgen ervoor dat je steeds iets sterker wordt. Ook de mentale coaching helpt daarbij, het is echt van meerwaarde om daar wekelijks ook even bij stil te staan. Om steeds maar even na te denken over waar ben ik nu, waar wil ik naartoe wil en hoe ik dat wil doen? Ondanks dat sporten niet mijn grootste hobby is, heb ik er nu toch wel plezier in.

Sara

physical empowerment traject

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.