Een cadeau voor mezelf van mezelf. Dat is de beste omschrijving van de snuffelstage personal training, die ik bij EPTC Personal Training en Coaching heb gedaan. Als ex-topsporter is het lastig om niet overal een wedstrijd van te maken. Zowel privé als in de werkomgeving leg ik de lat nog steeds hoog .

Balans vinden en binnen mijn comfortzone blijven is voor mij een echte uitdaging. Eerlijk gezegd wist ik wist niet precies wat ik kon verwachten van de snuffelstage. Voor mij persoonlijk is het een uitstekende combinatie van sport en bewustwording. Hoe je in het leven staat. Welke dingen wilt je behouden en/of veranderen? Daarbij is het uitgangspunt van Erik dat je de dingen die je in je leven hebt meegemaakt niet slecht of goed zijn.

Erik luistert en coacht zonder oordeel. Hij begeleidt je naar een ‘nieuwe’ ik. Zonder tekort te doen aan de ‘oude’ ik. Het mooie is dat hij je een spiegel voorhoudt waarbij je zelf kan inzien wat je op dat moment doet in de training.

De fysieke training is best pittig en goed op mij aangepast. De mentale training geeft je handvatten om je leven een positieve wending te geven!

Het cadeau aan mezelf zet ik voort door een vervolgtraject met Erik samen te doen. Vooral in de Corona tijd ben ik superblij met zijn coaching!

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.

Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.