Sven vertelt: “Ik ben meer uit mijn hoofd gekomen en merk dat ik een heel stukje liever voor mijzelf ben geworden. Ook ben ik veel meer gaan bewegen en ben dat ook nog eens leuk gaan vinden. Het is meer een onderdeel geworden van wie ik ben. Daar ben ik allemaal erg blij mee”.

Als outdoor personal trainer heb ik de leukste baan, maar hoe leg ik dat uit aan anderen?

Ik heb de leukste baan die ik mij kan bedenken en ik wil mijn brood er ook nog mee verdienen.  De buitenwereld moet dus weten wat ik doe. Ik heb namelijk mensen enthousiast te maken van mijn kennis en kunde, waardoor ik hen ook kan ondersteunen in hun groei naar een mooier leven.

Ik kan in mooie engelse woorden omschrijven wat ik doen en met welk resultaat je de deur bij mij uitloopt, maar dat is niet mijn stijl. Ik vraag mijn klanten gewoon hoe ze het Traject hebben ervaren. Dat is niet alleen om een mooie review binnen te halen (het streelt het ego zeker) Maar de achterliggende reden is om de klant stil te laten staan bij waar ze een jaar geleden stonden, welke stappen ze hebben gezet en bewust te worden van hun groei.

Ik wordt dan ook helemaal warm van de  recencie die ik mocht ontvangen bij het afsluiten van het Physical Empowerment Jaartraject met Sven.

Hopenlijk kan Sven zijn verhaal mijn aspirant klanten inspireren.

Lees je mee?

 • Hoe ben je terechtgekomen bij EPTC?
  • Doorverwezen door een vriend/collega. Hij heeft ook een traject bij jou doorlopen en had aangegeven dat als ik nog eens op zoek was naar iemand maar eens bij jou moest aankloppen, ook omdat je nog eens in Zeewolde woon- en werkachtig was. En zo was 1 + 1 = 2 🙂
 • Met welk doel, intentie ben je in contact getreden met EPTC?
  • Meer uit mijn hoofd, meer in mijn lichaam. Loskomen van de hoofdpijn en duizeligheid. Een stukje liever voor mijzelf worden maar tegelijkertijd ook meer bewegen en dat meer onderdeel maken van mijn dagelijkse routine en DNA. Dit alles op een gezonde manier. Plus: af en toe gewoon eens geconfronteerd worden met mijzelf en iemand die irritante vragen stelt die mij dan weer aan het denken zetten… ;-).
 • Wat verwachtte je van het coachingstraject van EPTC?
  • Zie ook het antwoord op voorgaande vraag.
 • Is deze verwachting uitgekomen?
  • Grotendeels zeker! Ik ben meer uit mijn hoofd gekomen en merk dat ik een heel stukje liever voor mijzelf ben geworden. Ook ben ik veel meer gaan bewegen en ben dat ook nog eens leuk gaan vinden. Het is meer een onderdeel geworden van wie ik ben. Daar ben ik allemaal erg blij mee. Helaas zijn de lichamelijke klachten niet helemaal weg en is recentelijk de hoofdpijn en duizeligheid juist weer wat meer aanwezig. Wel merk ik dat ik ook daar een stukje liever voor ben. Het zit mij soms behoorlijk in de weg maar ik probeer er minder tegen te vechten en meer te genieten van de goede momenten.
 • Hoe heb je de begeleiding ervaren?
  • Goed, professioneel en waardevol. Fijn om te kunnen praten, sparren, iemand te hebben die let op je techniek en hoe je beweegt en je ook aan het denken zet.
 • Zou je EPTC bij vrienden aanbevelen? waarom wel, of waarom niet?
  • Zeker. Op het moment dat mensen met zichzelf in de knoop zitten, vastlopen, teveel in hun hoofd zitten of aan huis zitten gekluisterd is Erik de juiste persoon om die patronen te doorbreken.
 • Stel dat jij een dag de baas mag zijn van EPTC, wat zou jij dan veranderen?
  • Niets bijzonder voor die ene dag maar meer algemeen: met jezelf in gesprek en in verbinding blijven. Doen waar je voor staat, wat bij je past, ook op het momenten dat wellicht de nieuwe instroom wat tegenvalt. Je bent een uniek mens en hebt een uniek product. De rest komt vanzelf.
 • Heb je nog aanvullingen?
  • BIG THANKS!

Wil jij dit ook meemaken? Voel je dat het in je zit, maar heb je geen idee hoe je daar vorm aan kunt geven? Je bent van harte welkom om een call in te plannen en dan bespreken we wat mogelijk is.

https://calendly.com/eptcoaching/empowerment-call

Ik zie je snel buiten

Erik

project Red Fox