Provocatief coachen

Zou jij het leven met wat meer humor en ontspanning willen leven? Wat losser kunnen nadenken over grote vraagstukken? Vind jij ook dat het leven zo serieus gemaakt wordt?

Eigenlijk heb je jouw leven best wel op orde, maar toch knaagt er wat. Je hoeft echt niet naar de psych, maar hé, wat verlichting in je levensvraagstukken zou welkom zijn.

Je zit alleen niet te wachten op een heel jaar fysieke interactie met een ex militair. Stel je voor dat je door de modder moet wroeten op zoek naar antwoorden (O:  Nee, dan liever een praatsessie door het bos met EPTC. 

Want als provocatief coach help ik je bij korte, kleine, hele grote en serieuze en er-toe-doende vraagstukken waar jij al geruime tijd mee rondloopt en eigenlijk geen oplossing voor kunt bedenken.

In een aantal sessies laat ik zien dat je met humor, verbinding en warmte hele mooie oplossingen kunt bereiken. 

 

Ik ben Erik Edelenbosch, Provocatief Coach en gereed om samen met jou, jouw leven te verrijken met warmte, humor en met een net wat minder serieuze kijk op het leven. Durf jij het aan?

Mijn opleider, Sergio van der Pluijm, heeft een mooie podcast opgenomen. Hierin wordt heel duidelijk wat provocatief coachen inhoud. Ik ben benieuwd of jij dit kunt aanhoren, zonder te lachen. 

Spotify coaching 3.0

 

 

 

van fysiotherapie door naar een krachtig lijf

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Connect op linkedin via eptc coaching op linkedin

Eptc plaatjes zijn te vinden op eptc coaching op Instagram

Volg ons op Facebook.