Het gaat goed met de zaak

Wat ben ik blij met de vorderingen die ik maak met Edelenbosch Personal Training en Coaching, afgekort EPTC. Wat begon als “erbij”, ontwikkelt zich in het afgelopen half jaar als een heus coachingsbedrijf. Ik vind het heerlijk werk. Ik heb het mooiste beroep en ik krijg  er veel voor terug.

Sterk in fysieke en mentale coaching

In maart begeleide ik vier klanten. Nu mag ik al negen trajecten begeleiden. Dit zijn naast de jaartrajecten, ook half jaar en tienweekse trajecten. Veel cliënten gaan vanuit een tienweeks traject door in een half jaar of jaartraject. Zo enthousiast zijn ze over de vorderingen die ze maken. Ik zie mijn cliënten groeien in psychische flexibiliteit, weerbaarheid, vitaliteit, fysieke kracht en uithoudingsvermogen.

Nederland het gelukkigste land van de wereld? Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Door fysieke en mentale training te organiseren, waarin de cliënt leert weerbaar te zijn, eigen verantwoordelijkheid te dragen en fysiek fit te worden.

In de reviews die ik mag ontvangen zie ik dat mijn doelstellingen haalbaar zijn, ik de juiste tips en tools ter beschikking heb en ik waar kan maken wat ik beloof.

EPTC groeit door
Daar hoort een nieuwe website bij. Ik ben heel blij met het resultaat. Mooie teksten, super gave foto’s en de site draagt goed uit wie ik ben, wat ik wil bereiken en hoe ik het doe. Heb je de site al gezien?  https://eptc.nl/

De inhoud van de trajecten https://eptc.nl/trajecten-eptc/ben ik verder aan het uitwerken. Voor iedereen natuurlijk een gepersonaliseerd plan, maar de grote lijnen stippel ik steeds verder uit. Middels de opleidingen die ik door de jaren heen gevolgd heb en de nieuwe scholingen die ik volg, komt er steeds meer diepgang in de trainingen.

Om meer digitale zichtbaarheid te genereren heb ik een aantal mensen aangetrokken om mij te helpen. Posts op LinkedIn, Facebook en Instagram zijn te plannen. Dat scheelt een dag taak. En wat moet je schrijven om gezien te worden? Het is fijn om niet alles alleen te hoeven doen.

Mijn trainingen schreef ik in het begin met de hand. Nu zijn alle schema’s digitaal. De volgende stap is het maken van instructiefilmpjes. Een heus Youtube kanaal is al aangelegd, daar heb ik in de vorige nieuwsbrief al over gesproken.
https://www.youtube.com/channel/UCJxaDJIJvHSfrmkyIITER4Q
Als je EPTC gaat volgen ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste films.

En ook onderweg kun je EPTC herkennen. Want waar kun je meer reclame maken dan op de parkeerplaatsen waar de trainingen plaatsvinden? Dus de auto wordt voorzien van mijn strijdkreet  “Sterk in fysieke en mentale coaching” en  het websiteadres http://eptc.nl. Nu heb ik een heuse bedrijfsauto.

En zo werk ik aan het vergroten aan mijn bereik. Hoe meer mensen ik in hun kracht kan zetten, hoe mooier Nederland gaat worden. Voel je dan ook vrij om mijn berichten te delen. 

Ik ben dankbaar dat jij er ook bij bent. Zonder jou zou EPTC geen succes worden. Dak je wel!

 

 

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.