Zeven jaar werkervaring erbij

In december heb ik een grote stap gezet richting mijn wens om meer tijd in mijn eigen bedrijf te stoppen. Mijn twee loondienstfuncties stonden dat in de weg.  Na wikken en veel wegen heb ik besloten het werk in het Flevoziekenhuis na zeven mooie en leerzame jaren af te sluiten. Zo kwam er tijd vrij om richting mijn droom te groeien.
Een dubbele dosis Physical Empowerment!

Physical Empowerment, maar wat bedoel ik daar mee? Ik leg het je graag uit. Voor mij geven deze twee woorden precies weer waar www.EPTC.nl voor staat.

Empowerment is het proces van versterking, waarbij de mens grip krijgt op zijn eigen situatie en/of omgeving. Empowerment komt tot stand door het krijgen en hebben van controle, het aanscherpen van bewustzijn en het vergroten van participatie. Empowerment is een vorm van zelfsturing. Het ontwikkelen en benutten van de eigen capaciteiten, om in economisch, sociaal en politiek opzicht actief gestalte te geven aan het eigen leven en dat van de gemeenschap waarvan men deel uitmaakt.

Eigen Kracht Als je het Engelse woord Empowerment letterlijk vertaalt naar het Nederlands, dan betekent het ‘iemand tot iets in staat stellen’. Het woord empowerment komt neer op het bewustwordingsproces van de mens, waarbij de mens bij zijn eigen kracht komt en deze activeert. Dit gaat onder andere over ‘eigen kracht’ en zelfredzaamheid’

Empowerment gaat daarom ook over sterk zijn, het grip hebben op de situatie, binnen de verschillende levensgebieden.

Physical heb ik toegevoegd om duidelijk aan te geven dat het lichaam bij EPTC ook fysiek sterker gemaakt gaat worden. Vanuit mijn oorsprong ben ik fysiek ingesteld. Als ervaringsdeskundige heb ik al vaker kunnen ervaren dat ik door fysieke weerbaarheid, fitheid en kracht meer heb kunnen doen dan ik in eerste instantie voor mogelijk zou houden.

Benutten van je gehele potentie van je lichaam betekent voor mij dat lichaam en geest samen op gaan.  Een sterk lichaam met een sterke geest maakt de beste versie van jezelf.

Je staat in je kracht. Je bent fit. Je bent weerbaar. Je hebt liefde en vertrouwen in een hoog vaandel staan. Je leeft een betrokken, plezierig en betekenisvol leven.

En dus nu nog meer tijd om jou te ondersteunen om dit leven ook te gaan leven. Mocht je vrienden hebben die je een Physical Empowerment traject gunt, voel je vrij om de Verwonderbron van maart te delen.

 

Wil je de volgende verwonderbron meteen in je mailbox schrijf je in via deze link.

Volg je mij al via Linkedin?

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.

Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.