Tijd om stil te staan

We zijn halverwege het jaar. Is dit het nu?

Persoonlijke groei

Ben je op zoek naar een manier om je persoonlijke groei te bevorderen en dichter bij de natuur te komen? Dan hebben wij iets heel bijzonders: onze Nature Quest op zondag 25 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur. Als personal buitencoach ben ik ervan overtuigd dat de natuur ons zóveel te bieden heeft. Daarom organiseren wij een inspirerende meditatieve ervaring waarbij we de kracht van de natuur gebruiken om persoonlijke groei te bevorderen.

Tijd voor jezelf

Tijdens deze ervaring krijg je de mogelijkheid om volledig te focussen op jezelf en de natuur om ons heen. We vinden een plekje ver van de drukte van de stad en zetten ons daar comfortabel neer. We nemen alleen een flesje water mee voor de nodige hydratatie. Tijdens deze ervaring is het tijd om stil te staan. Hierdoor wordt het zelfbewustzijn en verbinding met de natuur vergroot. Er worden geen smartphones of andere apparaten gebruikt om de focus ongestoord te houden.

Innerlijke rust

Door deze meditatieve praktijken krijg je de kans om ​​de innerlijke rust te vinden die je nodig hebt om jouw persoonlijke groei te bevorderen en te reflecteren op jezelf. Zo ontdek je meer over jouw eigen kracht, talenten en valkuilen, waardoor je sneller kunt groeien en kunt werken aan je doelen. We staan stil bij het afgelopen half jaar en waar het komende half jaar over mag gaan.

Durf jij het aan?

Als je op zoek bent naar een manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en meer in contact te komen met de natuur, dan is onze Nature Quest van 4 uur echt iets voor jou.

Inschrijven via: erik@eptc.nl  en ervaar de kracht van de natuur en jouzelf!

Maximaal 20 inschrijvingen, dus wees er snel bij!

Vroegboekkorting 15 euro. Na 10 juni 20 euro

Erik – Personal Coach met impact –

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.

Coach met impact via linkedin