Tijd om stil te staan
Geen rust in je kop? Altijd aan staan? Zoeken naar balans?
Hoe zou het zijn om even stil te gaan staan bij waar het leven voor jou NU over mag gaan?

Persoonlijke groei
Ben je op zoek naar een manier om je persoonlijke groei te bevorderen en dichter bij de natuur te komen? Om de rust in je kop ruimte te geven en even stil te staan bij wat echt belangrijk is.

Dan hebben wij iets heel bijzonders: 

📆Zaterdag 23 maart van 08.00 tot 16.00 uur. EPTC Nature Quest 

Als personal buitencoach ben ik ervan overtuigd dat de natuur ons zoveel te bieden heeft. Daarom organiseer ik een inspirerende meditatieve ervaring waarbij we de kracht van de natuur gebruiken om persoonlijke groei te bevorderen.

Tijd voor jezelf
Tijdens deze ervaring krijg je de mogelijkheid om volledig te focussen op jezelf en de natuur om ons heen. We vinden een plekje ver van de drukte van de stad en zetten ons daar comfortabel neer. We nemen alleen een flesje water mee voor de nodige hydratatie. Tijdens deze ervaring is het tijd om stil te staan. Hierdoor wordt het zelfbewustzijn en verbinding met de natuur vergroot.

Innerlijke rust
Door deze meditatieve praktijken krijg je de kans om ​​de innerlijke rust te vinden die je nodig hebt om jouw persoonlijke groei te bevorderen en te reflecteren op jezelf. Zo ontdek je meer over jouw eigen kracht, talenten en valkuilen, waardoor je sneller kunt groeien en kunt werken aan je doelen.

Durf jij het aan?
Als je op zoek bent naar een manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en meer in contact te komen met de natuur, dan is onze Nature Quest van 8 uur echt iets voor jou.

📍Inschrijven via nature Quest 2024

Informatie via: erik@eptc.n  

Maximaal 20 inschrijvingen

Kosten € 50 euro

Outdoor High Performance Coaching

Regio Harderwijk

project Red Fox