Ik geef drie gratis Snuffelstages ter waarde van in totaal € 375 weg.

Wat kan ik doen om onze zorgverleners een hart onder de riem te steken? Hoe kan ik zorgen dat zij, die onder zware omstandigheid meer dan hun normale werk doen, gezond en fit blijven? Kan ik een helpende hand bieden?
Zelf heb ik afgelopen weekend als fysiotherapeut van het Flevo- ziekenhuis in Almere mogen ervaren hoe zwaar en anders het werken op de IC nu is. Diensten zijn langer en werkomstandigheden zijn zwaarder. Iedereen moet in beschermende kleding werken. Even rustig bij-kletsen is er niet bij. En de mensen die nu met het Covid-19-virus op de IC liggen zijn echt doodziek. Letterlijk op het randje wordt een gevecht geleverd met de dood door de patiënt en alle hulpverleners.

Met de snuffelstage krijg je drie trainingen om even op adem te komen. Inspannend ontspannen. We beginnen met basisoefeningen en in drie trainingen heb je energie gewonnen en ben je klaar voor de volgende ronde.

Dus ben je, of ken je, iemand die in de zorg werkt en die je de snuffelstage meer dan gunt, laat hem of haar inschrijven op de nieuwsbrief of tag vrienden via de Facebook pagina.
Laat je een like achter? Delen is helemaal super.

Maandag 25 mei worden uit de reactie drie winnaars geloot. Er wordt dan  meteen contact opgenomen.

Wil je de volgende verwonderbron meteen in je mailbox schrijf je in via deze link.

Volg je mij al via Linkedin?

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.

Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.