Ontmoet Janine van den Biezenbos: Sportdiëtist en Leef!Coach

Sinds 2019 werken Janine en ik samen. Niet zo gek, prive brengen we veel tijd samen door en hebben we veel gemeenschappelijke kernwaarden. Ook in onze coachbedrijven hebben we veel raakvlakken. 

Graag zet ik Janine nogmaals in de spotlights.

Janine is niet zomaar een sportdiëtist; ze gaat verder dan alleen voeding en richt zich op het begrijpen van eetgewoontes en de motivatie daarachter. Binnen onze trajecten speelt zij een cruciale rol om ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen optimaal presteren, maar ook hun relatie met voeding verbeteren.

Waarom Janine?

Janine brengt een schat aan kennis en expertise met zich mee op het gebied van sportvoeding en gedragsverandering. Ze begrijpt dat voeding niet alleen gaat over wat je eet, maar ook over waarom je eet. Met haar persoonlijke benadering en coaching helpt ze onze klanten om hun eetgewoontes te begrijpen, gezonde keuzes te maken en hun dieperliggende motivatie te ontdekken.

Samenwerken voor Succes

Bij EPTC geloven we in een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Door nauw samen te werken met Janine, kunnen we onze klanten een uitgebreid traject bieden dat zich niet alleen richt op training, maar ook op het begrijpen en verbeteren van hun eetgewoontes. Dit stelt onze klanten in staat om hun doelen te bereiken en een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen.

Ik ben trots om Janine van den Biezenbos als onze toegewijde sportdiëtist en eetgewoonte coach te hebben en kijk ernaar uit om samen te blijven werken aan de gezondheid, prestaties en eetgewoontes van onze klanten.

Op Janine haar website leer je nog meer van haar bedrijf dietistenpraktijk vdb

 


 

Zonder klachten trainen voor jouw ultieme uitdaging

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.

Connecten via Linkedin doe je eenvoudig hier