Hoe gaat het met je?

” We zijn nu tien weken aan het trainen en ik ben benieuwd wat het traject jou tot nu toe gebracht heeft”.

Vanmorgen had ik een gesprek met mijn coachee. Tien weken geleden begonnen we het Physical Empowerment Traject met hele duidelijke doelstellingen. En om te weten of we op de goede weg zijn dus mijn vraag: “hoe gaat het met je?”

“Eigenlijk gaat het beter dan verwacht”: zegt ze. Op de weegschaal is het nog niet te zien, maar ik voel mij al 10 kilo lichter. Ik voel mij al strakker in mijn vel zitten en ik merkt dat mijn conditie al toeneemt. Ook het niet meer roken geeft mij veel energie”.

Wauw!

Dit zijn niet zomaar resultaten! Dit zijn megastappen op weg naar een bewuster leven, energie krijgen, zelfliefde de ruimte geven en de kans pakken om te groeien binnen je eigen kernwaarden. Fysiek full power en metaal en emotioneel lekker in je vel!
Wat heb ik toch een leuk beroep. Waar ik energie van krijg en mijn coachee dus nog meer. Daar doe ik het voor!

Wil jij ook groeien op fysiek en mentaal gebied?
Wil je ook ervaren tot waar jij in staat toe bent als je maar op de juiste knoppen drukt?
Nieuwsgierig hoe ik dit doe?
Wil je meer reviews lezen om je verder te overtuigen dat het nu jouw beurt is om het Physical Empowerment traject te starten?

Voor het snelste contact bel of app je via 0612535743

hilversum coaching buitenlucht

Wil je Physical Empowerment toevoegen aan je leven?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.