“Ik neem zelf de volledige verantwoordelijkheid voor mijn succes en geluk.  Elke dag zet ik een klein stapje om mijn lichaam aandacht te geven, ook wanneer ik dit moeilijk vind. Ik ben bereid om fysiek en mentaal te groeien, ook al “verzet” mijn oude “ik” zich hiertegen. Ik vergroot mijn comfortzone door dingen te doen die er buiten liggen. 

Ik zet mijzelf centraal en bewaak mijn eigen grenzen”.

Vandaag is er weer een Physical Empowerment traject begonnen. Het contract dat mijn coachee heeft mogen ondertekenen,  is een contract met haarzelf. Bovenstaande zinnen zijn een deel hiervan. Dat dit al spannend is, blijkt wel aan de manier van voorlezen, voordat dit contract wordt ondertekend.  

Want nu gaat het echt serieus worden. Ik ga niet zomaar sporten, maar ik ga aan de slag met mijzelf! 

We bespreken de doelstellingen waar we dit Traject mee aan de gang gaan. Ik noem er een paar om je een idee te geven: Hoger in energie en in kracht, weg met de pijntjes, blijer zijn, empathie vergroten, niet zo snel over emoties heen stappen, de motivatie vinden om zelf te kunnen gaan sporten, na dit traject en meer vertrouwen in eigen kunnen.

Vervolgens gaan we de fysieke intest doen. Eens even kijken hoe mijn coachee de squat, de crunches en de push up uitvoert. Ook touwtje springen behoort tot de eerste oefeningen. 

We duiken meteen al wat dieper in de beperkende overtuigingen en geven die stemmetjes een naam, bijvoorbeeld Sjakkie. Dit kan helpen om die overtuigingen iets minder serieus te nemen:”Ach, het is Sjakkie maar”. 

Vandaag volgde al een mooi gesprek over bepaalde normen en waarden die mijn coachee heel normaal vond, maar haar nu meer in de weg staan dan dat ze helpend zijn. 

Het Physical Empowerment Traject is begonnen.  En menig coachee bemerkt dat de effecten ook na de training doorwerken. 

Wil jij ook dit jaar nog aan de slag met jezelf? Niet wachten tot januari 2023 als goed voornemen, maar nu meteen die stok achter de deur regelen om krachtiger en flexibeler in het leven te komen staan? Tevens profiteer je dan nog van de oude tarieven. 

Kijk even bij de trajecten en schrijf je in, of stuur een email voor info.

Ik zie je graag.

 

physical empowerment traject

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Connect op linkedin via eptc coaching op linkedin

Eptc plaatjes zijn te vinden op eptc coaching op Instagram

Volg ons op Facebook.