Hoi, ik ben Erik, specialist buitencoaching.

Als buitencoach en sportfysiotherapeut ben ik gepassioneerd bezig met het begeleiden van mensen die beseffen dat ze een probleem hebben, maar zich misschien afvragen hoe ze het moeten oplossen. Het is begrijpelijk dat niet iedereen direct de stap naar een psycholoog of therapeut zet. Dat is waar mijn aanpak zich onderscheidt.

In de loop van mijn werk heb ik gezien dat veel mensen, vooral mannen, terughoudend zijn om hun mentale uitdagingen met anderen te delen of professionele hulp te zoeken. Dit kan leiden tot het gevoel van vastzitten en een gebrek aan oplossingen. Als buitencoach ben ik hier om te laten zien dat er een andere, oplossingsgerichte benadering is.

Het moderne leven kan soms overweldigend zijn en veel mensen worstelen met stress, angst, en andere mentale obstakels die hun potentieel belemmeren. Als buitencoach geloof ik in een holistische benadering van welzijn, waarbij de natuur fungeert als een helende kracht en fysieke activiteiten als een brug naar innerlijke balans.

Wanneer je buiten bent, omringd door de schoonheid van de natuur, ontstaat er ruimte voor reflectie en rust in je geest. Tijdens onze sessies moedig ik mijn cliënten aan om te bewegen.
Ik kies speciale oefeningen, die afhankelijk van de doelstellingen, conditie verbeterend zijn, kracht vergrotend en stabiliserend werken. Tijdens het trainen bevraag ik je waarom je bepaalde keuzes maakt. Ik zie namelijk in de uitvoer hoe je lichaam reageert.

De oefeningen zijn metaforisch voor het dagelijks leven. En zo werken de oefeningen dubbel. Fysieke groei en de opgedane kennis neem je mee het dagelijks leven in. Dit maakt een diepgaand verschil in iemands emotionele, mentale en fysieke welzijn.

Wat ik telkens weer zie gebeuren, is dat mensen door deze benadering meer zelfvertrouwen krijgen, stress verminderen, beter omgaan met uitdagingen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Als jij, of iemand die je kent, vastloopt in het dagelijkse leven door mentale problemen, overweeg dan eens de kracht van buitencoaching. Samen kunnen we werken aan het herstellen van evenwicht en het ontdekken van je innerlijke kracht door de verbinding met de natuur en fysieke activiteiten.

Maak via deze link een kennismaking afspraak.
https://lnkd.in/eErYuvx9

Ik ben Erik, specialist buitencoaching. Ik daag je uit je volle potentieel te gaan benutten, door fysiek en mentaal je grenzen te gaan opzoeken. Binnen de veiligheid die ik als sportfysiotherapeut garandeer.

Noot: Vrouwen zijn al een stuk verder in het ontwikkelen van hun zachte kant. Ik daag vooral mannen uit om dit te gaan ontwikkelen. Mocht je als vrouw open staan om de harde kant meer aandacht te geven, ben je van harte welkom!
(in ons kennismakingsgesprek gaan we het wel over de nuances hebben)

Zonder klachten trainen voor jouw ultieme uitdaging

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.

Connecten via Linkedin doe je eenvoudig hier