Train de trainers-dag Unbreakable Academy

Op een gegeven moment weet je het.
Je voelt het in elke vezel van je lijf: om écht impact te maken, moet je groeien. Dat is het moment waarop je de volgende stap durft te zetten.

Ik begon mijn coachbedrijf met 1-op-1 trainingen, omdat dat vanuit mijn achtergrond in fysiotherapie een natuurlijke stap was. Het directe, persoonlijke contact waarmee ik mensen hielp om fysiek en mentaal sterker te worden, voelde als mijn kracht. Maar na verloop van tijd hoorde ik steeds vaker van mijn cliënten dat de impact die ik creëer veel breder gedragen zou kunnen worden. Dit zette me aan het denken: Hoe kan ik mijn expertise op grotere schaal inzetten en nóg meer mensen bereiken?

Ik had zelf bedrijven kunnen benaderen om teamtrainingen aan te bieden. Maar waarom zou ik het wiel alleen uitvinden, als ik kan samenwerken met anderen die dezelfde visie delen? Samen sta je sterker en creëer je een bredere impact.

En zo vond ik mezelf gisteren bij de Train-de-Trainer dag van @Unbreakable Academy. Wat een fantastische ervaring! Samen met twaalf gepassioneerde trainers hebben we elkaar de hele dag door gecoacht en geïnspireerd, allemaal gericht op de kernwaarden van Unbreakable. Het was niet alleen een dag van oefenen, maar ook een enorme uitwisseling van kennis en energie. De feedback van de trainers van Unbreakable en de samenwerking met de andere deelnemers waren van onschatbare waarde.

Samenwerken betekent niet alleen dat je je krachten bundelt, het betekent ook dat je groeit door elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Dit was de perfecte reminder dat je door samen te werken niet alleen je eigen impact vergroot, maar ook die van de mensen om je heen.

Ik kijk er naar uit om met nieuwe energie en inspiratie mijn volgende stappen te zetten en nog meer mensen te helpen hun eigen kracht te ontdekken.

Wil jij persoonlijk aan de gang met een persoonlijk leiderschap traject,
📞 Bel of appen doe je via 06 12535743,

Of je maak een online afspraak voor nader kennis te maken.
📆via deze link

———————————————————————
Ik ben Erik en ik ben Natuurlijk Kracht Ontwikkelaar. Ik train jou in 6 maanden naar de fitste versie van jezelf in de buitenlucht. Ik maak je sterk en mentaal veerkrachtig met duurzame effecten

project Red Fox