Dag mooi mens,

Ken je dat gevoel wanneer je leven in lijn is met wie je echt bent? Het is als een krachtige symfonie waarin elk instrument harmonieus speelt. Dat is wat trainen binnen jouw kernwaarden kan teweegbrengen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, op het werk en in je relaties.

Waarom Kernwaarden zo cruciaal zijn
Onze kernwaarden zijn als het kompas dat de koers van ons leven bepaalt. Ze vormen de basis waarop we beslissingen nemen en keuzes maken. Het is dan ook essentieel om deze waarden te kennen en erop te trainen, zowel mentaal als fysiek.

Fysieke Training beyond the Gym
Fysieke training gaat verder dan het simpelweg tillen van gewichten of het rennen van kilometers. Het gaat om het versterken van je lichaam zodat het jouw levensdoelen kan ondersteunen. Wanneer je traint binnen je kernwaarden, betekent dit dat elke fysieke oefening niet alleen een uitdaging is voor je spieren, maar ook een versterking van je karakter.

Probeer eens te reflecteren op welke fysieke activiteiten resoneren met jouw waarden. Is het de rustgevende cadans van een lange wandeling in de natuur, of de krachtige discipline van een intense workout? Ontdek wat je lichaam niet alleen fit houdt, maar ook in overeenstemming brengt met wie je diep van binnen bent.

Mentale Training in het dagelijks leven
Net zoals je lichaam, heeft ook je geest training nodig. Het dagelijks leven, het werk en relaties dagen ons uit op mentaal vlak. Wanneer je traint binnen je kernwaarden, betekent dit dat je mentaal veerkrachtig bent en in staat bent om uitdagingen aan te gaan zonder jezelf te verliezen.

Uitdagingen binnen jouw kernwaarden
Het leven is een reeks uitdagingen, en het is cruciaal dat deze uitdagingen resoneren met jouw kernwaarden. Of het nu gaat om een lastige taak op het werk, een discussie in een relatie, of een intense workout, elke uitdaging biedt de kans om te groeien binnen jouw waarden.

Soms heb je je kernwaarden eerst helder te krijgen. In de waan van de dag is dat soms niet zo makkelijk. Binnen de Outdoor High Performance trainingen gaan we daar mee aan het werk. Aansluitend ga je meteen leren om je kernwaarden te leven en te ervaren.

Wanneer je voor een uitdaging staat, stel jezelf dan de vraag: “Ligt dit in lijn met mijn kernwaarden?” Zo niet, dan is het misschien tijd om te heroverwegen. Het betekent niet dat je uitdagingen moet vermijden, maar eerder dat je selectief bent in de uitdagingen die je aangaat, zodat ze jouw groei ondersteunen

Wil jij ook ervaren hoe het is om te trainen binnen je kernwaarden?

Schrijf je hier meteen in voor een gratis en vrijblijvende intake

project Red Fox