Een kijkje achter de schermen

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je blijft werken aan je welzijn en gezondheid. Bij EPTC draait het allemaal om het verbeteren van levens en het bevorderen van gezondheid en welzijn. Terwijl ik als eenpitter ben begonnen, wil ik je graag laten zien dat er nu een geweldig team van professionals achter de schermen werkt om jouw succes te ondersteunen.

Wat begon als een persoonlijk initiatief om mensen te helpen in hun kracht te komen door in beweging te komen, is inmiddels uitgegroeid tot een groeiende onderneming met waardevolle partnerschappen. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en heb het voorrecht om te werken met enkele geweldige experts op verschillende gebieden. Dit stelt me in staat om jou de best mogelijke diensten en begeleiding te bieden. Ik heb een passie voor veilig bewegen, maar van veel andere zaken heb ik geen verstand. Dan schakel ik fijne mensen in om mij te ondersteunen.

Achter de schermen bij EPTC kun je het volgende team vinden:

  1. Janine van den Biezenbos: Dietist, die jou helpt om je voedingsgewoonten te verbeteren.
  2. Ronald Stentner: Webdesigner en dj, die ervoor zorgt dat onze online aanwezigheid perfect is.
  3. Ed Cornelissen: Grafische ontwerper en drukker, die visuele materialen creëert die mijn bedrijf laat schitteren op papier, op de auto enin het bos.
  4. Inge Thöne: Bedrijfsfotograaf, die ervoor zorgt dat eptc mooi in beelden tot uiting komt.
  5. Frans van Leeuwen: Businesscoach, die mij ondersteunt om focus te houden en te blijven groeien.
  6. Suzanne Loeffen: angstcoach en mijn sparringspartner.

Dan zijn er nog de accountant, de tekstschrijver en de losse samenwerkingen die meewerken aan het succes van EPTC. Seizoensgebonden werken we in het buitenland samen met ons Oostenrijkse Vitaliteitsteam.

Mijn toewijding om jou te laten bewegen naar de mooiste vorm van jouw leven blijft onverminderd, en ik ben dankbaar voor de kans om met dit getalenteerde team samen te werken. Samen zetten we ons in om jouw doelen te bereiken en jouw leven te verbeteren. Vanuit de kennis van het menselijke lichaam en de samenhang met het mentale.

Project Red Fox is het nieuwste traject. Dit project kon niet ontwikkelt worden zonder bovenstaande samenwerkingen. Dit project is een groot succes omdat het nog beter aansluit bij de individuelle wensen van jou. Tevens zitten er verrassingsactiviteiten in waarvan ik denk dat ze jou helpen te groeien. In 5 maanden kom je weer in beweging en kom je los van vastgeroeste, niet helpende gedachten en routines. Wil je kijken of dit voor jou is weggelegd? Maak een afspraak en we nemen het programma met je door

https://calendly.com/eptcoaching/empowerment-call

Met vriendelijke groet en ik zie je snel weer buiten

Erik

project Red Fox