Tien weken lang met een personal trainer aan de gang. Maar dat gaan we nooit redden, was ik bang. Mijn doel is: fysiek en mentaal weer helemaal in mijn kracht. Nu vijf weken verder en al zo veel sterker dan ik had gedacht. De kracht in mijn lijf komt langzaam weer in zicht. En door de fijne gesprekken, zie ik dingen nu in een ander licht. De unieke aanpak van Erik zet me vaak aan het denken. En wat mij betreft is dit avontuur het beste wat ik mezelf had kunnen schenken. Uit mijn comfortzone, met pieken en dalen, een lach en een traan. Ik ben heel benieuwd waar ik over vijf weken zal staan.Gestopt met vechten en weer volledig in mijn kracht. En dat ik dan tegen iedereen kan zeggen: “Dat heeft het traject van EPTC me gebracht”!

Wil je ook kennismaken met Physical Empowerment?
Check hier de trajecten die je leven kunnen veranderen.

Of neem contact op via 0612535743.
Direct een email versturen is de snelste weg.
Of vul het contactformulier in.

Volg ons op Facebook.