Het nieuwste EPTC product:
Project Red Fox

Project Red fox is geen coach programma waar je achterover kan gaan hangen. Je gaat niet zitten aanhoren wat voor jou zou gaan werken.  Dit project is voor de doeners die nooit stil kunnen zitten. Dit programma is voor de Gorilla’s hoog op die apenberg. Dit programma is life changing en bewezen effectief. Tijdens de intake kijken we of je geschikt bent.

Dit project is voor jou op je lijf geschreven als je klaar bent met die gorilla spelen. Dat je inziet dat het wel heel alleen is daar boven op de berg. Dat je jouw schaapjes al lang op het droge hebt, maar de relatie een grote puinhoop is. Dit programma transformeert jou naar die vader, die wel op tijd is om zijn kinderen naar bed te brengen, of aanwezig is op zijn dochters eerste musical. Dit brengt de man in jou naar boven die je vroeger was en waar je partner zo naar terug verlangt.

Project Red Fox  is het transformatieprogramma van EPTC waarin jij gaat werken aan je aanpassingsvermogen en aan je zelfbewustzijn. Je gaat je eigen grote spiegel zijn en je gaat obstakels overwinnen waarvan je nooit had gedacht dat je dat zou lukken. Je gaat fysieke uitdagingen aan en je laat al je belemmerende overtuigingen achter je.

Project Red Fox is het vip programma van EPTC. Geen enkel programma is hetzelfde. Dit programma wordt op maat gemaakt op de doelstellingen die jij hebt en die ik denk dat jij nodig hebt voor het maximale rendament. Na het afronden van Project Red Fox beschik je over fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Ben je mentaal veerkrachtig en kun je beter je focus houden. Je kunt keuzes maken die er voor jou toe doen en
je kunt beter relativeren.
Je maakt je werk leuker, je relatie bloeit verder op en je gezondheid zit ver boven gemiddeld.

Gloeinieuw en voortbordurend op  jarenlange coachervaring en met de veiligheid van de sportfysiotherapie.

De Red Fox is niet voor niks gekozen als dier voor dit fonkelnieuw project van EPTC.
Wie kent nou niet de sluwheid van de vos? De vos heeft een bovengemiddeld aanpassingsvermogen. Wist jij dat het dier een zeer goed zelfbewustzijn heeft? Als er een dier is dat bijna alle obstakels op zijn weg kan overwinnen, is dat de vos. De vos schuwt het avontuur niet en is in de nacht het meest actief. Eén en al mystiek om de vos heen.
En dat is precies wat Project Red Fox inhoudt!

Al zweethandjes?
Mooi.

Maak dan een afspraak om te kijken of jij geschikt bent
https://calendly.com/eptcoaching/empowerment-call

project Red Fox