Na een half jaar kan ik zeggen dat ik lichamelijk en mentaal sterker en energieker ben geworden. Ik sta meer in mijn kracht en heb weer veel meer levensvreugde. Erik levert maatwerk.

Het is februari 2022 en ik zit vast.

Ik haal geen energie meer uit mijn werk, de Coronaperiode laat zijn sporen na, de relatie zit in een periode van hard werken en ik cijfer mijzelf constant weg voor anderen. Om de sleur te doorbreken staat er een romantisch weekend met mijn vriendin op de planning. Gedurende de week merk ik dat oude rugklachten weer sluimerend aanwezig zijn. En dan op vrijdag schiet het volledig in mijn rug en kan ik niks meer.

Dag romantisch weekend en hallo Erik. Want gelukkig kan ik in het weekend nog even bij de sportfysiotherapeut terecht. En dat was Erik. Heel adequaat een diagnose stellend, de tijd nemend om dingen uit te leggen en ook doorvragen naar mogelijke oorzaken van de rugklachten.

En al snel kwam EPTC ter spraken en wat dat zou kunnen betekenen. Direct nadat ik weer mobiel was geworden en uitbehandeld was bij de fysiotherapeut, ben ik doorgegaan met het Physical Empowerment halfjaartraject. Mijn persoonlijke doel was om zowel mentaal en fysiek weer in beweging te komen. Ik zat namelijk op dat moment lichamelijk als mentaal vast.

In de buitenlucht jezelf in het zweet werken, je grenzen verleggen en mooie gesprekken kunnen voeren. Dat was het beeld dat ik kreeg van Erik zijn verhalen over EPTC. Wat heeft EPTC mij veel gebracht. Erik houdt je op een fijne wijze een spiegel voor en laat je ook zaken vanuit een ander perspectief zien. In de gesprekken die wij tijdens de traning hadden, past hij verschillende technieken toe, die op dat moment je mooie inzichten geven.

Kortom, Erik levert maatwerk en is continue aan het kijken waar jij in het moment zelf behoefte aan hebt, waarbij hij ook jouw langere termijn doelen niet uit het oog verliest. Dit heeft mij in op verschillende vlakken in beweging gezet. Zo heb ik o.a. ander werk gevonden, ben sporten weer lekker gaan vinden en op relationeel vlak nog closer geworden met mijn partner.

 Na een half jaar kan ik zeggen dat ik lichamelijk en mentaal sterker en energieker ben geworden. Ik sta meer in mijn kracht en heb weer veel meer levensvreugde.  De combinatie van mentaal en fysiek met jezelf bezig zijn kan ik iedereen aanraken. Om die reden heb ik mijn traject ook verlengd om mezelf verdere groei te gunnen.

physical empowerment traject

Wil je ook kennismaken met Outdoor Physical Empowerment?
boek hier je video call die je leven kunnen veranderen.

Of neem direct contact op via 06 12535743.