Ik kreeg laatst de vraag wat ik bedoelde met  “duurzame resultaten” die ik garandeer als je het 6 maanden Outdoor High Perfomance traject volgt.

Wat een uitstekende vraag. Alles is tegenwoordig duurzaam, maar puntje bij paaltje is er soms helemaal niks duurzaams aan. Ik leg dus graag uit wat ik met duurzaam bedoel.

Met “duurzame resultaten” bedoel ik resultaten die niet alleen op korte termijn merkbaar zijn, maar die ook op lange termijn blijven voortduren en impact hebben op het leven van mijn cliënten.

Laat me een voorbeeld delen om het concept te verduidelijken. 

Een van mijn cliënten heeft het Outdoor High Performance 6 maanden traject gevolgd en heeft na afloop een recensie gedeeld waarin hij zijn ervaring deelde. Hij gaf aan dat hij zichzelf beter leerde kennen, uit zijn hoofd stapte, vriendelijker voor zichzelf werd en zelfs plezier vond in bewegen, wat nu een integraal onderdeel van zijn leven is geworden.

Wat dit voor hem betekent, gaat verder dan alleen de tijd van het traject. 

Een jaar later, toen ik hem opnieuw sprak, vertelde hij dat hij nog steeds profiteerde van de inzichten en technieken die hij tijdens het traject had geleerd. In moeilijke momenten herinnert hij zich de trainingen en vindt hij de kracht om door te zetten, net zoals hij deed tijdens de sessies.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe mijn coaching bijdraagt aan duurzame veranderingen in het leven van mijn cliënten. Het gaat er niet alleen om hen te helpen in het moment, maar ook om hen de tools te geven die ze blijvend kunnen gebruiken om uitdagingen aan te gaan en te groeien.

 

Wil jij eens van gedachte wisselen over jouw duurzame resultaten?

Ik heb een snel koppeling naar mijn agenda. Je boekt zo een afspraka in en dan hebben we contact

📆afspraak plan je hier in

project Red Fox