Coach bij 365dagensuccesvol. 

Op vrijdag 16 februari stapte ik ’s ochtends vroeg om half acht de Basiliek in Veenendaal binnen. Deze plek was me bekend, aangezien ik hier al regelmatig aanwezig was als deelnemer van de inspirerende programma’s van 365dagensuccesvol. Deze keer droeg ik echter een andere pet: mijn coachpet!

Als outdoor Natuurlijke Kracht Ontwikkelaar werk ik vaak in een één-op-één setting. Ik keek ernaar uit om meer ervaring op te doen in groepsdynamiek en besloot me aan te melden als coach bij 365dagensuccesvol. Sinds 2019 hebben de lessen van David en Arjan mijn koers mede bepaald. Ik blijf in een voortdurende leerstand om niet alleen zelf het beste leven te leiden, maar ook om mijn klanten daarin voor te gaan.

Het zou voor mij een enorme eer zijn, ontzettend gaaf en bijzonder inspirerend om de Miracle Roadmap vanuit een andere invalshoek te mogen ervaren!

Miracle Roadmap is een 16 weken durende ontdekkingsreis langs de vier essentiële gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Als coach mag ik ondersteuning bieden in dit programma. Mijn eigen cirkel, nummer 108, bestaat uit 15 geweldige mensen die allemaal op weg zijn naar het mooiste leven.

Ik ben trots dat ik een stukje met hen mag meelopen op deze reis.

Miracle Roadmap

 

project Red Fox