Afrekenen met dat lage energie niveau?

In 6 maanden de fitste baas?

Outdoor High Performance Training

✅ Boost je lichaam en mindset

✅ Outdoortraining op unieke locaties

✅ 20+ jaren sportfysio en coach ervaring

Physical Empowerment

6 maanden traject

Wil je tijd om duurzame en grotere resultaten te bereiken, zoals gewichtsverlies, verbeterde conditie en of stressmanagement?
Dan biedt een traject van een half jaar deze ruimte. Blessurevrij door sportfysiotherapeutische kennis.

Eén op één coaching
Gegarandeerde groei!

De trainingen zijn progressief van aard. Er is ruimte voor geleidelijke opbouw en progressie in training en mentale coaching. Dit kan helpen om veranderingen op de lange termijn te consolideren. Dit traject kan meer op maat worden gemaakt voor de specifieke behoeften en doelen van jou.

– Gegarandeerde groei
– Elke week een fysieke training en een weekend workout
Outdoor
– Blessurevrij door jarenlange ervaring binnen de sportfysiotherapie
– Digitale ondersteuning

Trainen binnen jouw kernwaarden
Mentale coaching
Fysieke training

Buiten jouw comfortzone

Don’t stress, just stretch!

Wat levert het jou op?

✅Duurzame Resultaten: Het traject van 6 maanden biedt jou de tijd en gelegenheid om langdurige en diepgaande resultaten te bereiken, zoals gewichtsverlies, krachtopbouw, verbeterde conditie en stressmanagement.

✅Progressieve Training: De nadruk wordt op geleidelijke vooruitgang gelegd in zowel fysieke training als mentale coaching. Dit helpt om veranderingen op de lange termijn te consolideren en te versterken.

✅Individuele Aanpassing: Elk aspect van de traject wordt afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jou. We geloven in een persoonlijke aanpak om jouw succes te maximaliseren.

✅Positief lichaamsbeeld vergroten: Je voelt je levendig, vol levenslust en trots.

✅Toename energie: Door de twee trainingen in de week ga je fitter worden en hebt je meer kracht zonder meteen de Hulk te zijn.

✅Mentale toolbox vergroten: We geven jou de tools waardoor je flexibeler kunt reageren en je beter omgaan met moeilijke situatie op jouw werk en privé.

We zetten je in beweging. De rest komt dan vanzelf!

In 6 maanden de fitste baas via het Outdoor High Performance Trainings traject

Ontdek een nieuwe jij met ons Traject van 6 maanden! Dit programma is ontworpen voor wie op zoek is naar duurzame veranderingen in zijn of haar leven.
Met de focus op gemiddelde termijndoelen, bieden we je de tijd en ruimte om echte transformatie te ervaren. Onze progressieve training en mentale coaching zorgen voor een gestage en blijvende groei, terwijl we elk aspect van het traject individueel aanpassen aan jouw behoeften en doelen. Samen creëren we een reis die op maat is gemaakt om jouw succes te garanderen. Grijp nu de kans om te investeren in een gezondere, fittere, en gelukkigere versie van jezelf!

Investeren in je eigen groei!

Oudoor High Performance Training