Sommige gebeurtenissen hebben meer impact op mijn leven dan ik ooit had kunnen voorzien.

Eind april dompelde ik me 72 uur onder in de wereld van de special forces, om mijn grenzen te verkennen. Ik wilde ontdekken hoe ik zou reageren onder extreme omstandigheden en wat mijn ware capaciteiten zijn. Hoe veerkrachtig ben ik? Hoe manifesteert mijn persoonlijk leiderschap zich?

Als trainer-coach laat ik mijn klanten graag zien dat veel in het leven maakbaar is. Je fysieke grenzen liggen verder dan je denkt, en je bent mentaal veerkrachtiger dan je voor mogelijk houdt.
Tijdens mijn 12,5 jaar bij Defensie heb ik geleerd om te gaan met tegenslagen, mijn comfortzone te verlaten om te groeien en broederschap te waarderen. Dit heeft me als mens laten groeien.

Mijn klanten zijn vaak niet zo dicht bij de grens van hun comfortzone geweest. Het is begrijpelijk dat ze niet weten waar die grens ligt.

Gedurende de 72 uur van extremen merkte ik dat ik mijn positieve mindset kon behouden, zelfs als de situatie uitzichtloos leek. Ik deins niet terug voor verantwoordelijkheid en kan het team goed stimuleren, zelfs als het zwaar wordt. Ik put kracht uit het motiveren van anderen; dat maakt de last meteen lichter.

Het verkennen van grenzen heeft voor mij grote waarde, en dat merken ook mijn klanten. Na het volgen van Project Red Fox of Slagkracht kunnen ze beter relativeren, laten ze zich minder snel uit het veld slaan en houden ze het langer vol ondanks hun drukke leven.

 

🌳Ik ben Erik, Natuurlijke Kracht Ontwikkelaar. In 6 maanden word jij sterk en veerkrachtig. In de buitenlucht. Duurzame effecten en met garantie!

Sparren over de mogelijkheden voor jou?

✅vrijblijvend kennismaken plan je hier

project Red Fox

Wil je ook jouw natuurlijke kacht weer boven laten komen? 

Of wil je meer informatie over de trajecten, gebruik dan

📆deze knop