Wist je dat veel ondernemers gestrest op vakantie gaan?


14% van de werkende bevolking ervaart zelfs tijdens de vakantie stress, en bijna de helft rust niet voldoende uit. Schokkend genoeg werkt 58% van de mensen na hun vakantie harder dan daarvoor (bron: CBS 2022). En dat komt vast niet omdat ze hun werk allemaal zo super tof vinden 😊

Vind je het gek dat je leegloopt?
In de maanden voor de vakantie ben je druk bezig om al je taken af te ronden of over te dragen, zelfs in je vrije tijd. Eindelijk ben je vrij, maar merk je dat je in de eerste week van je verlof hoofdpijn hebt, een gejaagd gevoel ervaart en nog steeds een kort lontje hebt? Geen zorgen, je bent niet de enige. Welkom bij de grote club.

Hoe kan ik je helpen?
Ik help ondernemers op tijd de balans te vinden. Onlangs heb ik een traject afgerond met een onderneemster die thuis zat met een burn-out. Nu ziet ze de toekomst weer zonnig in, heeft ze het vertrouwen in haar eigen kunnen teruggevonden en weet ze haar grenzen aan te geven.

Neem jij je eigen verantwoordelijkheid om weer energie te krijgen en de balans terug te brengen in je leven?

📆 kennismaken doe je met een click op de knop
Voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik jou kan helpen je balans te hervinden en je stress te verminderen.

🌳Ik ben Erik, Natuurlijke Kracht Ontwikkelaar. In 6 maanden word jij sterk en veerkrachtig. In de buitenlucht. Duurzame effecten en met garantie!

project Red Fox

Wil je ook jouw natuurlijke kacht weer boven laten komen? 

Of wil je meer informatie over de trajecten, gebruik dan

📆deze knop