Bij het afronden van de trajecten vraag ik de mensen waar ik met werk naar hun bevindingen. Zo had ik ook een exitgesprek met N uit Huizen.

 

“Ik zocht een fysio vanwege wat fysieke klachten  en ik had al vrij snel het gevoel dat ik wilde kijken of je mij verder kon helpen met je EPTC trainingen. Ik miste de balans met thuis/gezin/werk en ook voor mijzelf op mentaal en lichamelijk vlak. Ik had moeite om die balans te vinden als die weg was en te behouden als die er wel was”.

De trainingen die we hebben gedaan hebben mij de dingen, die ik stiekem soms ook gewoon al wel wist, laten voelen! Door het fysieke aspect toe te voegen en daar het mentale aan te koppelen kwam alles veel beter bij mij binnen. Een mooie spiegel, die leidde tot de kern. Zoals jij het zo mooi zei: dat wat het hart gezien heeft is voor eeuwig!

Het stuk met de kernwaarden heeft bij mij ook veel losgemaakt. Het liet me inzien dat ik zelf de lat enorm hoog leg(de). Ik was gewend om te moeten presteren, altijd beter te willen, te willen winnen, niet snel tevreden zijn en maar doorgaan.

De trainingen hebben mij laten zien dat ik wel tevreden mag zijn en vooral ook echt trots mag zijn. Dat het goed is om soms even een stap terug te zetten, of even halt te houden, voordat je weer verder kunt. Ik kan niet altijd op die high performance zitten.

De manier waarop je dit begeleidt is super fijn. Jouw persoonlijke benadering, het feit dat je heel snel bij de kern van mijn hulpvraag kwam, de juiste vragen stelde, dat is echt een enorme kracht. Jij ziet echt de persoon die je helpt.

Voor mij enorm waardevol en ik kan iedereen die twijfelt aanraden om met jou aan de slag te gaan om aan zichzelf te werken.

 

Wil je dit ook ervaren? Je bent van harte welkom. Laten we eerst digitaal kennismaken, klink HIER voor een zoomcall

project Red Fox

Maak vrijblijvend een afspraak via

📆deze knop