Het is vakantietijd en dat lijkt mij een mooie gelegenheid om mijn bedrijf weer eens in het licht te zetten. Vandaag deel twee.

In de komende weken deel ik deze informatie allemaal. Voor mij niks nieuws, het zijn mijn drijfveren, heipalen waar mijn bedrijf op gebouwd is en wellicht daardoor voor de klant wel eens onderbelicht.

Langdurige Coaching en Training vanuit de fysiotherapie praktijk

Visie en Missie: In mijn fysiotherapiepraktijk heb ik gemerkt dat kortdurende behandeltrajecten vaak niet voldoende zijn om blijvende veranderingen te realiseren. Hoewel we effectief zijn in het behandelen van lichamelijke klachten, blijft de mentale component vaak onderbelicht. Dit resulteert in terugkerende klachten bij mijn cliënten. Mijn missie is om een holistische benadering te bieden waarbij zowel de fysieke als mentale gezondheid centraal staan, en waarbij er voldoende tijd en ruimte is voor gedragsverandering.

Langdurige trajecten: Ik bied intensieve, langdurige coaching en trainingstrajecten aan waarin we samen werken aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van de cliënt. In deze trajecten is er ruimte om dieper in te gaan op persoonlijke uitdagingen en om duurzame veranderingen te implementeren.

Fysieke en mentale gezondheid: Door middel van gerichte fysieke training werk ik samen met mijn cliënten aan hun lichamelijke klachten en algemene fitheid. Daarnaast besteden we aandacht aan mentale gezondheid door coaching en begeleiding in stressmanagement, mentale veerkracht en positieve gedragsverandering.

Buiten trainen: Alle trainingen vinden buiten plaats, vanwege de vele voordelen die buiten trainen biedt. Buiten sporten verbetert niet alleen de fysieke conditie, maar draagt ook bij aan een betere mentale gezondheid. De frisse lucht, natuurlijke omgeving en blootstelling aan daglicht bevorderen een gevoel van welzijn, verminderen stress en verbeteren de stemming. Buiten trainen zorgt ook voor een extra uitdaging door de variabele omstandigheden, wat de effectiviteit van de training vergroot.

Gedragsverandering en duurzaamheid: Gedragsverandering kost tijd en gaat vaak gepaard met ups en downs. In mijn trajecten is er ruimte voor deze dynamiek. We werken samen aan het implementeren van nieuwe gewoontes en het integreren van deze veranderingen in het dagelijks leven van de cliënt. Mijn doel is om er altijd te zijn voor mijn cliënten, ook als het even tegenzit, en hen te ondersteunen in hun proces.

Mijn waarde als coach: De waarde die ik bied, ligt in mijn aanwezigheid en betrokkenheid gedurende het hele traject. Ik bied een luisterend oor, een ondersteunende hand en de expertise om zowel fysieke als mentale uitdagingen aan te pakken. Hierdoor kunnen mijn cliënten rekenen op een holistische begeleiding die verder gaat dan alleen de behandeling van klachten.

🌳Ik ben Erik, Natuurlijke Kracht Ontwikkelaar. In 6 maanden word jij sterk en veerkrachtig. In de buitenlucht. Duurzame effecten en met garantie!

Sparren over de mogelijkheden voor jou?

✅vrijblijvend kennismaken plan je hier

project Red Fox

Wil je ook jouw natuurlijke kacht weer boven laten komen? 

Of wil je meer informatie over de trajecten, gebruik dan

📆deze knop