In september heb ik nog ruimte voor twee exclusieve trajecten: Project Red Fox.

Je hebt al bewezen dat je een meester bent in aanpassingsvermogen. Obstakels veranderen in kansen is jouw tweede natuur, en als ondernemer weet je hoe je grote uitdagingen omzet in een winstgevende business. Net als de vos, die symbool staat voor avontuur en mysterie, heb jij altijd nieuwe mogelijkheden ontdekt.

Maar nu lijkt het even anders te gaan. Je bent net terug van vakantie, maar in plaats van opgeladen en ontspannen te zijn, voel je je vermoeider dan ooit. Je kreeg je werk niet uit je hoofd, de caravan ging kapot, de buren maakten te veel lawaai, en dat bed… dat lag voor geen meter. Terug op het werk merk je al snel dat de balans tussen werk en privé volledig zoek is. Je relatie staat onder druk, die betrokken vader die je wilde zijn, lijkt te zijn verdwenen, en je gezondheid? Die gaat hard achteruit. Je voelt je opgejaagd, komt te laat op afspraken, en alles lijkt te veel te worden.

Maar er is hoop. Project Red Fox is jouw oplossing! Dit volledig gepersonaliseerde coachtraject is ontworpen om jouw persoonlijke leiderschap te herontdekken en zowel fysiek als mentaal weer te floreren.

We gaan direct aan de slag, zonder omwegen. Ik leg de vinger op de zere plekken, breng je fysiek in beweging, en samen verkennen we jouw belangrijkste levensgebeurtenissen. Tijdens dit traject ontwikkel je niet alleen nieuwe inzichten, maar ook de leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om de regie over je leven terug te nemen.

Met minimale instructies haal jij maximaal rendement uit dit traject. Dit is jouw kans om de controle terug te pakken, je persoonlijke leiderschap te versterken, en los te breken van je beperkingen. Ben jij klaar om de grootste uitdaging van je leven aan te gaan?

Waar je in gaat groeien:

✅ angsten overwinnen
✅ topconditie opbouwen en onderhouden
✅ altijd ruimte zien om te groeien
✅ jouw mannelijke en vrouwelijke kanten in harmonie
✅ loskomen van beperkende overtuigingen

Maak dan een afspraak om te kijken of dit echt voor jou is weggelegd:

📆klik hier voor een gratis kennismaking zoom call

project Red Fox